lørdag den 4. oktober 2008

Opgaveformidling håndværksservice

Opgaveformidling.dk har en internet hjemmeside som udelukkende har til formål at skabe forbindelse imellem bygherren og fagmanden. Opgaveformidling.dk forsimpler det forbruger skal gennemgå ved indsamling af tilbud fra firmaer. Bare indtast din forespørgsel én gang på portalen. Mindst tre forskellige virksomheder opsøger dig med henblik på at tilbyde en pris. Den service, som her leveres fra Opgaveformidling.dk er bekostningsløst og helt fri for forpligtelser.
Det er nu blevet enormt brugt at få frembragt håndværksmæssige aftaleforslag ved hjælp af internettet. Indtil idag har det været sådan, at man som kunde selv kontakter specialisten hver eneste gang man har et stykke arbejde, som kræver professionel ekspertice.

Dersom denne fremadstormende tendens fortsat udvikler sig lige så hurtigt, som de senere år, vil den gamle metode ganske snart høre til fortiden. Fremover er det sådan, at det er virksomheden som tager telefonen og ringer til dig. Det er ofte et tidskrævende arbejde at få skabt kontakt til uafhængige firmaer med det ene formål, at fremskaffe flere forskellige aftaleforslag at vurdere for og imod. Blot det at få kontaktet nogen som har tid nok til at besigtige arbejdets omfang er for mange et stort projekt. Opgaveformidling.dk kan hjælpe med at levere kontakter mellem arbejdsstyrker af enhver slags og dem, som mangler deres faglige kunnen. Fremgangsmåden foregår på den måde, at man indtaster sin opgave en enkelt gang på hjemmesiden Opgaveformidling.dk, og så skal man ikke foretage sig yderligere.
I løbet af meget kort tid opsøges du af mindst 3 dygtige specialister, som ønsker at besigtige din opgave og afgive tilbud.

Derpå udvælger du det bud, kan kan opfylde dit behov på den bedste måde. Det er bemærkelsesværdig at det er uforpligtende at få fremskaffet opgavetilbud på Opgaveformidling.dk, så du er ikke nødsaget til at gennemføre aftalen.

Det er i øvrigt 100% gratis at indhente et forskellige håndværkstilbud hos Opgaveformidling, på grund af at virksomheden må ofre et mindre gebyr som tillader at være medlem af dette system. Mange ville så frygte at fagfolkene derfor tillægger beløbet fra abonnementet når regnestykket skal gøres op, men det er faktisk ikke tilfældet.

Alle tilmeldte fagmestre har forstået at man, som forbruger, bliver tilbudt flere alternative og konkurrerende tilbud. Med dét i baghovedet fremlægger de den laveste pris de kan præstere, i håbet om at blive udvalgt. Det er faktisk sådan, at denne metode sikrer at det bliver på samme tid mere simpelt og endda på bedre betingelser for bygherren. Fagmandens fordel ses tydeligt på de ekstra jobs han bliver tilbudt, sammenlignet med tidligere tiders metode, hvor bygherrerne typisk opsporede eksperten via telefonbogen. Denne, som hvilken han for øvrigt også var nødt til at betale for at være beskrevet i. For specialisten er det en 100% målrettet reklame, i forhold til at købe reklamer i lokalbogen, diverse regionalhåndbøger og lignende håndbøger.
På Opgaveformidling.dk kan du få indhentet tilbud fra malervirksomheder, snedkere, murervirksomheder, smedefirmaer, gartnervirksomheder, jordvarmevirksomheder, VVS folk, arkitektvirksomheder, og i det hele taget alle almene håndværksmæssige erhverv, men derudover også revision, advokater mm. Et stadigt stigende antal nye erhverv kommer til efterhånden, så du kan jo bare forsøge sig. Det er jo 100% fri for omkostninger og ingen vil forsøge at tvinge dig til at indgå en aftale.