mandag den 19. januar 2009

Palm ringer

Husk Palm? I 1990'erne skabte de en industri og spiste Apples frokost n?deres mindre, nimbler Palm Pilot 1000 gjorde PDA h? og bl?e den MessagePad v? I dag er de afsl?e Pre , en telefon, der k? deres nye " WebOS " og sigter lige p?Phone's svagheder. Med en af fyrene bag iMac og iPod k? showet , kan de slippe af sted med det igen?

onsdag den 14. januar 2009

så her er ...

flyvende

På mandag vil jeg forlader New Jersey og starter et nyt kapitel af mit liv i Chicago. Jeg vil være at gå til Graduate School der for biomedicinsk visualisering (som er en smart måde at sige "medicinsk illustration", som er, y'know, tegning nyrer og kram). Jeg vil være at ophøre med mit daglige foto aktiviteter. Du vil dog stadig være i stand til at finde mig på Snapshot Optimismen , lejlighedsvis Photoblog, at jeg vil være at holde op, samt JosyDoodle , hvor jeg vil vise min nyre tegninger og kram.

Jeg er tilbøjelig til at entusiastisk at starte projekter, efterfulgt af entusiastisk glemme om dem to eller seks uger senere. Men her, jeg ønskede at bevise, at jeg kan holde bolden op på noget (det var ikke umiddelbart afgørende for mit liv, såsom arbejde eller skole). Med undtagelse af et par korte ud -i-byen udflugter, som jeg har sendt hver eneste dag siden den 14. december 2006 - som også i dag, gør de i alt 606 stillinger på MCDP og 475 her på OTDP (som først begyndte 4/30/07). Jeg har elsket det, har jeg hadede det, jeg har været stærkt involveret i, og jeg har passet mindre, men Jeg gjorde det . Jeg tror, jeg har udført, hvad jeg satte sig for at gøre her, og jeg kan kun håbe, du har nydt turen og måske endda lært noget om Monmouth County, NJ.:)

I morgen bliver min sidste (og 607th/476th) post.

I'll miss disse blogs .

lørdag den 3. januar 2009

2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

Den Lean Arbejdsstyrke - Anvendelse Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

 Den Lean Arbejdsstyrke - At anvende Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management
Denne hvidbog viser, hvordan anvendelsen af Lean principper til din arbejdsstyrke kan aktivere dit firma for at tilpasse labor ressourcer med efterspørgslen. Dette dokument behandler også nogle diagnostiske spørgsmål for at afgøre, om disse situationer er til stede i dit miljø. Hent det gratis.




første ses på:
2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

Udgiver: Kronos
 Den Lean Arbejdsstyrke - At anvende Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

industriel, fremstillingsmæssig, arbejdsstyrke forvaltning