mandag den 18. maj 2009

Netanyahu at opfylde Obama i USA

Israelske premierminister Benjamin Netanyahu skyldes i Det Hvide Hus for hans første møde med den amerikanske præsident Barack Obama.

De to ledere vil diskutere en række mellemøstlige spørgsmål, herunder den israelsk-palæstinensiske konflikt og Iran 's atomare ambitioner.

Israelske forsvarsminister Ehud Barak har antydet, at hr. Netanyahu kan være klar til at støtte en fredsproces, der fører til en uafhængig palæstinensisk stat.

Men PM Netanyahu 's talsmand sagde Iran vil toppen hans dagsorden for forhandlingerne.

"Som tingene er planlagt, hr. Netanyahu vil fokusere på motivet af et nukleart Iran," hans nationale sikkerhedsrådgiver, Uzi Arad, blev citeret for at sige fra nyhedsbureauet Reuter.

"Statsministeren vil eftertrykkeligt understrege det element af hastende karakter," sagde hr. Arad.

Israel mener, at et atombevæbnet Iran var en trussel mod dens eksistens.

De Obama administration, i mellemtiden, er at forsøge at fremme dialogen med både Iran og Syrien, og amerikanske embedsmænd har gentaget deres støtte til en to-stats-stats-løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Forskellige tilgange

På søndag, Ehud Barak fortalte israelske TV en palæstinensisk fredsaftale kunne ramte inden for tre år.

"Araberne siger " to stater, "[og] I don 't se en grund til, at Netanyahu vil ikke sige, at ved udgangen af en overenskomst ... vil der være to folk, der lever side om side i fred og gensidig respekt, "sagde han.

Hr. Netanyahu har hidtil været uvillig til at tilslutte sig en to-stats-løsning, siger kun han ønsker en "ny tilgang".

En to-stats-løsning baseret på independentPalestinian statehoodis et mål stærkt støttet af USA og de vigtigste arabiske nationer.

Selv om Israel 's langvarige forhold til USA er fortsat stærk, analytikere siger hr. Netanyahu er sandsynligt at finde sig selv under pres fra den amerikanske præsident.

mandag den 11. maj 2009

Baby optegnelser tyveri gnister undersoegelsesbefoejelse

En undersøgelse er i gang efter de registre med spædbørn født i Aberdeen Moderskabsydelse Hospital blev afleveret efter tilsyneladende bliver stjålet.

Breve er blevet sendt til 175 forældre efter optegnelser spædbørn født mellem 2001 og 2008 blev givet til NHS Grampian.

De dokumenter, syntes at have været stjålet under bortskaffelse proces.

De fleste forældre er fra den nordøstlige del af landet, med andre fra Lanarkshire, Shetland, Orkney, Tayside og Ayrshire og Arran.

De bøger blev udleveret til sundhed bord anonymt af et medlem af offentligheden.

"Ethvert brud på sikkerheden er taget meget alvorligt og breve er blevet sendt til alle 175 forældre at advare dem til tyveri og undskylde for overtrædelse"
NHS Grampian

Oplysningerne indeholdt detaljer om mødre 'navn, dato for kejsersnit, tidspunktet for beslutningen om at foretage den sektion, og tidspunkt for fødslen.

De data, der blev brugt for en revision i arbejdskraft Ward, designet til at se, om der var forsinkelser for mødre, når der er truffet beslutning om at udføre en sektion.

En intern undersøgelse blev iværksat, og Grampian Police have været anmeldt.

En NHS Grampian talsmand sagde: "De omstændigheder af tabet er fuldt undersøgt af NHS Grampian men det kan være umuligt at finde ud af, præcis hvad der skete.

"Ikke desto mindre ethvert brud på sikkerheden er taget meget alvorligt og breve er blevet sendt til alle 175 forældre at advare dem til tyveri og undskylde for overtrædelse.

"Forældrene er hovedsagelig bosat i den nordøstlige del af landet, men 13 er fra Shetland, Orkney, Tayside. Ayrshire og Arran, og Lanarkshire."

Talsmand tilføjede: "Der er blevet udstedt til personale styrke eksisterende data sikkerhedspolitikker."

I april, en bærbar computer der indeholder personlige oplysninger om næsten 1.400 patienter er blevet stjålet fra Aberdeen Royal skadestue.

NHS Grampian sagde, at det var taget fra en aflåst kontor skab i det gastro-intestinale område.

Den indeholdt oplysninger om 1.392 patienter, herunder navne og adresser, datoer for fødsel, og kodede kliniske oplysninger.

De data, der blev sagt at være dobbelt beskyttet med adgangskode.

Har du været påvirket af Aberdeen Moderskabsydelse Hospital baby optegnelser hændelse Kontakt BBC Scotland nyheder hjemmeside ved at klikke her naervaerende sende en e-mail, eller indsætte newsonlinescotland@bbc.co.uk i en e-mail.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

Karaoke Party

Karaoke part. En web-baseret karaoke spil, som lader dig vælge en sang, synge den med opbakning instrumental og vokal, spor, uanset om du 're synger den rigtige tone på det rigtige tidspunkt, og giver dig, hvis du gør.
Kræver registrering for en gratis konto, som kan opgraderes til "stjerne" status. Den første dag, du tilmelder dig, har du adgang til alle de sange, men efter at de låse op, og du har brug for "star"-status for at få adgang til nogle af dem. Selv om mange af deres mest populære sange er låst, der 's stadig masser af gratis sange at synge.