torsdag den 5. maj 2011

Portalen 3-tagtilbud.dk assisterer dig med at skaffe tilbud paa dit fugtsikring arbejde

En ganske ny og uforpligtende tilbudsportal, med den grundtanke at opbygge et netværk fra fagmanden til forbrugere har navnet 3-tagtilbud.dk. Firmaers fordele ved at tilmelde sig dette website, kan helt klart ses i de mange flere handler de får lov at byde på, sammenlignet med den ældre facon, da kunderne måtte søge efter selskabet via den lokale håndbog, som fugtsikring fagspecialisterne vel at mærke også skulle betale for.
Ved hjælp af 3-tagtilbud.dk�s hjemmeside er det muligt at få indhentet 3 konkurrerende tilbud på alt lige fra fugtsikring over isoleret carport til sildebensparket og næsten alle øvrige almene opgaver. Det er jo som bekendt 100% fri for nogen form for beregning og uden bundne aftaler.

Indtast blot dit fugtsikring krav en gang i skemaet. Et mindre antal uafhængige fugtsikring eksperter kontakter dig med henblik på at foreslå bud på dit projekt. Du skal ikke føle dig forpligtet til at underskrive handelen med et af fugtsikring selskaberne på portalen da det bør bemærkes at det er hundrede procent uforpligtende at få indsamlet sine tre fugtsikring aftaleforslag. På 3-tagtilbud.dk er det desuden fuldstændig fri for beregning at spørge på tre fugtsikring tilbud.