onsdag den 30. november 2011

3terrassetilbud.dk assisterer dig med at skaffe dine tilbud paa gipsplade

Et nyt og gratis site, som alene tilbyder at formidle netværk mellem fagspecialisterne og køberne hedder 3terrassetilbud.dk. Proceduren foregår således, at din opgaves omfang skal beskrives en enkelt gang på siden 3terrassetilbud.dk. Før du ved af det modtager du opringninger fra tre velrenomerede fagmænd, der hver især gerne vil tage sig af gipsplade projektet. Denne service er helt gratis og ingen vil tvinge dig til at indgå en aftale. Fagspecialisters vinding ved denne metode, ligger i de flere gipsplade jobs som kommer i hus, i forhold til hvis du sammenligner med datidens måde, da forbrugerne altid var nødt til at lede efter gipsplade specialister via telefonnøglen.

onsdag den 2. november 2011

Websitet 3-renoveringstilbud.dk hjaelper dig med at skaffe tilbud paa loftbraedder

Efterhånden er det utroligt udbredt at hente tre tilbud via online webportaler. 3-renoveringstilbud.dk er behjælpsomme med at kontaktformidle imellem købere og virksomheder af enhver slags.
Via 3-renoveringstilbud.dk�s side kan man få frembragt priser og betingelser på så godt som alt lige fra loftbrædder over altangelænder til fugtmembran.
Det er jo 100 procent fri for købetvang og gratis.
For loftbrædder virksomheder, repræsenterer denne metode en 100% målrettet markedsføringsmetode, sammenlignet med at skyde med spredehagl i de gule sider, telefonbogen, forsk. husstandsomdelte brochurer med videre. Hidtil har metoden været, at du som køber må henvende dig til virksomhederne i lokalområdet, hver eneste gang du har et problem, som kræver faglært ekspertise. I det tilfælde at denne tendens stadig fortsættes ligeså hastigt som den har vist sig at gøre fremtil nu, er dette meget hurtigt ovre. For fremover retter eksperten deres henvendelse til dig. Den form for service, som leveres på 3-renoveringstilbud.dk vedr loftbrædder opgaven er ganske fri for beregning og ingen vil tvinge dig til afslutning af en handel. Indlever bare en beskrivelse af dit projekt en gang i formen på 3-renoveringstilbud.dk. Et antal uafhængige virksomheder opsøger dig med det i sinde at byde ind på dit projekt.