tirsdag den 28. april 2009

Game plan for genetablering oe 's urfuglen numre

For Miljøbevarelse løslade ni urfuglen i naturen i et forsøg på at genindføre de fugle, der Arran.

søndag den 26. april 2009

Livet paa en anden verden

"Alt begynder med komplekse cladograms Jeg kradseri ned på store ark papir. Før nogen billeder, disse familie træer tjene som 'backbone ' af projektet giver mig mulighed for at udvikle relationerne mellem de forskellige dyr og får idéer fra hinanden. " Velkommen til det smukke ikke-verden af Snaiad. Indbyggere omfatte Titanoformes, Cardiocetes, Sprogophidians, og Blumbomeniforms. Der er også kort og en tidslinje. Fantastic spekulative zoologi fra Nemo Ramjet.

fredag den 17. april 2009

Sydlige kyster-6x5-$ 50

$ 8 s / h
at købe øjeblikkeligt klikke på "Køb nu " knappen nedenfor for at betale med PayPal eller kreditkort. eller være den første til at kontakte mig med titlen i emnefeltet


søndag den 12. april 2009

Lights Out!




Earth Hour 2009 - Tilmeld dig Earth Hour!

I aften på 8:30 lokal tid ... hvor nogensinde du ..... er Earth Hour, hvor millioner af mennesker rundt om i verden vil være at slukke deres lys i en time. Global opvarmning er, og vil i stigende grad i fremtiden påvirke os alle. Denne aften mennesker har mulighed for at bruge deres lyskontakt som deres stemme - Slukning dit lys er en stemme for Jorden, eller forlader dem er en stemme for den globale opvarmning.

Hvad kunne være lettere end at dreje dit lys? Brug tid til en blid candlelit times ro og slappe af og dase i det blide lys, spille nogle spil med børnene, spise et særligt måltid i stearinlysets .... mulighederne er uendelige. Eller hvis din træt ud som mig ... have en lur, måske endda en meget tidlig nat!

Jeg må indrømme, at selv med lysene ud i vores hus er det aldrig rigtigt helt mørkt. Der er så meget lys forurening i og omkring byer nu og det betyder reelt mørke, mørke er svært at finde. Jeg kan huske, da jeg besøgte mine forældre for nogle år siden i landet og behov badeværelset i det midt om natten ... blev det mørkt! Den eneste måde jeg kunne finde lyskontakt skulle først finde en væg og derefter arbejde min vej rundt i lokalet fumbling langs væggen, før jeg kom til kontakten. Det var mørkt! Jeg svingede min hånd foran mit ansigt for at se, om jeg kunne se det, og absolut intet .... Jeg kunne mærke den lille bevægelse af luften som en dybgang på mit ansigt, men min hånd var helt usynlig. Men tro mig de fleste steder er bare ikke så mørkt nu selv med lysene ud.

Så tænke på denne lille planet vi er alle passagerer på og skifte dem, lyser ud i aften! Vi er nødt til at indse, at efter os vores børn og børnebørn er nødt til at lide under følgerne af vores handlinger med ekstreme slags vejr, oversvømmelser som isen hætter smelte, beskære fiaskoer ... behøver jeg tage på? Der er ingen mening i os personligt pleje og omsorg for vores unge og derefter påtvinges dem en forgiftet Challis, hvilket er, hvad vi gør nu.

Bliv hørt og drej DISSE Lys på 8:30! Træffe nogle foranstaltninger, og lad os se det i øjnene ... det vil ikke skade eller koste dig noget, nemlig det vil spare dig penge .. en timer lyser energiomkostninger!

WWF presser verden til AFSTEMNING Jorden og nå målet på 1 mia stemmer, der vil blive præsenteret på verdens ledere på den globale klimakonference i København 2009.

Konferencen vil bestemme officielle statslige politikker i at gribe ind mod den globale opvarmning og skal erstatte Kyoto-protokollen. Dette er en chance for mennesker fra hele verden for at blive hørt!

Så gå ikke glip ud, tilføje din stemme og gøre det tæller!

Technorati Mærkater: jord time 2009

fredag den 3. april 2009

Churchill plagiat undersoegelse klappen side af Poshard historie?

Husk når forsvarere af SIU's Glenn Poshard klagede over den måde, hvorpå Poshard's plagiat kom for dagens lys?
Spol frem til marts 2009 og se, hvordan Ward Churchill, en politisk problematisk plagiarist, behandles:

Og netop fordi den forseelse undersøgelse [af Churchill] voksede ud af Firestorm over essay - som CU senere fast besluttet på at blive beskyttet ytringsfriheden - ikke ensbetydende med universitetets kunne se bort fra de oplysninger, som den fik ca Churchill's legat, [Michael ] Carrigan vidnet.

Som IPBiz bemærket i Poshard sagen, plagiat er plagiat, og kan blive evalueret uafhængigt af motiver af exposer af plagiat.

Et andet problem med Poshard undersøgelse [at udvalget undersøge hans plagiat kan have været forudindtaget] viser også op i Churchill spørgsmål:

I endnu et tegn bedømmelseskomitéens giver alvorligt overveje Churchill påstande, en nævning spurgte Rosse, hvis han nogensinde overvejes at tildele en anden end CU loven professor Marianne Wesson - som Churchill anklaget for partiskhed - at lede undersøgelsesfunktionen udvalg. Spørgsmål fra jurymedlemmer gennemgås af advokater i sagen, og derefter forelagt vidnet af dommeren.

Rosse sagde han ikke kunne huske.

[Kursiv tekst er fra en artikel af John Aguilar titlen Regent: ytringsfriheden ikke modbevise Churchill forseelse.]