mandag den 24. august 2009

Road Rage havarier og Bil erstatning

Undersøgelser har vist, at vejbanen design, dårlig vejbanen vedligeholdelse, trafikanternes adfærd og udstyr, er de fire vigtigste medvirkende faktorer for bilulykker. Men de chauffører, adfærd og handlinger er som regel den eneste årsag til et sammenstød. På trods af dette, forskning har vist, at flertallet af bilister (80%) er involveret i en trafikulykke mener den anden part har skylden. Kun 5% sagde, at de troede de var den eneste person på fejlen. Hurtigere og tidspunkt begrænsninger kan også ...

torsdag den 13. august 2009

Duke Island Park. Somerset County 2009 SUMMER CONCERT SERIES



Den part Dukker begyndte sæsonen, den 28 juni.




Lil 'Ed og Blues Imperials, direkte fra Chicago, den 12 juli.





LBE blev fotograferet samtidig tage dette billede, og syntes på side A3 af Bridgewater Courier-Nyheder den 13. juli.





Den Duprees på 19 juli, 2009




13th Annual Bayou Fest på 26 juli, 2009, JEFFERY Broussard & Kreolske cowboys



Bluegrass den 2. august 2009 med Gibson Brothers, fra upstate New York. Bemærk vandet under scenen. Somerset
County havde kraftig regn ret gennem morgenen den 2 august.

mandag den 3. august 2009

Spare penge paa dit Koekken


Det er et velkendt faktum, at køkkenet er en af de dyreste rum i dit hjem, men det er også et velkendt faktum, at dette er et af de mest benyttede rum i dit hjem, hvilket svarer til problemet med, hvordan får du og bevare køkkenet du ønsker og behov uden at sprænge banken?


Vi alle gerne spare penge på nogen måde, at vi kan, på samme måde vi alle gerne have et lejlighedskøb. Med hensyn til vores hjem, når vi spare penge vi har, at lidt ekstra kontanter til enten at gøre op et andet rum, sætte retning af en ferie eller bare generelt hjælpe til med de regninger og tro det eller ej, det er faktisk nemmere end du måske mener, at spare lidt penge, hvor køkkenet er bekymret, hvad enten det er ved at bevare energi eller vælge et godt prissat remodel. Der er altid noget, du kan gøre for at spare penge. Tag eksemplet med en remodel; dette vil koste dig et godt stykke ind i hundredvis, i nogle tilfælde endda de tusinder, ikke ligefrem spare forandring. På den anden side vil der komme et punkt, hvor det ikke kan undgås, men der er et par ting, du kan gøre for at reducere det beløb, det vil koste dig uden at fjerne enhver kvalitet i rummet. Flat Pack køkkener er et perfekt eksempel på dette.


Med en flad pack design du står tilbage med design, layout og typografi, du vælger, men du vil ikke betale ekstra for leveringen eller installation, da disse aspekter, som du kan tage vare på dig selv. Dette er en hel del lettere, end det kan lyde som du er udstyret med alle de køkken frysere og fittings du nødt samt trinvis let at følge instruktionerne. Hvis dette ikke er noget, som du føler dig tryg ved, eller du ikke synes, det er noget, du ville kunne opnå så er der altid mulighed for at få dine remodel gennemføres i etaper. For eksempel til at begynde med kan du sigte på at erstatte de gulvbelægning og lyset inventar, når dette er sorteret du kunne budget dig selv og spare op til nye kabinetter og arbejde overflader. Ved at gøre dette i etaper du ville være at få den bedste pris for hvert punkt i rummet.


En mere spids, hvor tilpasning er, at kun udskifte visse dele af rummet, for eksempel din frysere og gulvbelægning. På den måde du er omlægning og modernisering af det rum, men at spare penge i processen. Også at du ikke behøver at bruge en masse penge på de dele af rummet, at du gør opgraderingen. Du kan få grundlæggende frysere, som er et billigere alternativ til dem, du ønsker og derefter tilpasse dem. For eksempel hvis der er en særlig farve, du ønsker, at de skal du kunne købe plain træ enheder og male dem, så de passer til dine behov eller lak dem i overensstemmelse hermed. Også med din gulvet i stedet for at købe ægte trægulve hvorfor ikke vælge et billigere alternativ, der stadig ser ud til, at den reelle håndtere. Little ændringer som disse, kan ikke kun gøre en anden til dit køkken, men det kan også gøre en massiv forskel i forhold til din bank balance.


Ændre den måde, som du går om tilpasning dit køkken er et af de bedste måder, hvorpå du kan spare penge uden at give køb på det færdige udseende rummet. Det er noget, der kommer stærkt anbefales til alle, der er i den situation, der kræver et middel til at spare penge, når deres køkken er berørt. Du behøver ikke at splash kontantværdien, så næste gang ser for en god handel, og gøre en del af det selv.

Om Forfatteren

Strata køkkener leverer et komplet udvalg af flade pack køkkener, for at hjælpe dig med at opbygge din drøm køkkenet til overkommelige priser.

UK 's ' staerkeste oel 'fordoemte

En skotsk bryggeri har været mærkevarer "uansvarligt" efter lanceringen, hvad det sagde, var den britiske 's stærkeste øl.

Med en 18,2% alkohol indhold, en 330ml flaske Tokyo *, lavet af BrewDog, indeholdt seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse.

Selskabet fastholdt øl 's høj kvalitet vil bidrage til at løse landets ' s kraftige lejlighedsdrikkeri kultur.

Men Alkohol Fokus Skotland mærkevarer de Fraserburgh-baserede bryggeri 's argument "vildledt".

Brygning selskab 's nyeste produkt bruger jasmin, Tranebær, malt og amerikansk humle, og derefter gæret med en champagne gær til at gøre det høje alkoholindhold.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, som er så stærk"


Jack LawAlcohol Fokus Skotland

En flaske øl vil blive prissat på £ 9,99.

BrewDog grundlægger James Watt sagde: "Masse-markedet, industrielt-brygges pilsnerøl er så rolig og usmageligt, at du er forført til at drikke en masse af dem.

"Vi 've været udfordrende folk til at drikke mindre alkohol, og at opdrage palates af drikkenipler med progressiv håndværksrelaterede brygges øl, som har en utrolig dybde af smag, krop og karakter.

"De øl vi laver på BrewDog, herunder Tokyo *, er at give en kur til binge øl-drikker."

Men Alkohol Fokus Skotland administrerende direktør Jack lov advaret høj alkohol procent øl kan forårsage så megen skade som drikker for store mængder.

"Dette selskab er helt illusorisk, hvis de tror, at en 18,2% alkoholgrad, (vol.), øl vil hjælpe med at løse Skotland 's alkoholproblemer," siger han.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, der er så stærkt på et tidspunkt, hvor Skotland står over for hidtil usete niveauer af alkoholrelaterede sundhedsproblemer og sociale skader.

"Bare én flaske af denne øl indeholder seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse."

Advertising klage

En talskvinde fra det britiske Lever Trust tilføjede: "Begrebet kraftigt lejlighedsdrikkeri er at få drukket hurtigt, så vel denne øl vil hjælpe folk på deres vej"

BMA Skotland advaret en "høj procentdel" af befolkningen blev regelmæssigt drikker mere end det anbefalede beløb.

BrewDog løb ind i kontrovers nylig når drikkevareindustrien vagthund de Portman Gruppen sagde sin Speedball drikke bør trækkes tilbage fra salg indtil sin markedsføring blev ændret.

Speedballing er navnet på en kombination af heroin og kokain.

BrewDog har udarbejdet et oplag på 3000 Limited Edition flasker Tokyo *.