mandag den 3. august 2009

UK 's ' staerkeste oel 'fordoemte

En skotsk bryggeri har været mærkevarer "uansvarligt" efter lanceringen, hvad det sagde, var den britiske 's stærkeste øl.

Med en 18,2% alkohol indhold, en 330ml flaske Tokyo *, lavet af BrewDog, indeholdt seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse.

Selskabet fastholdt øl 's høj kvalitet vil bidrage til at løse landets ' s kraftige lejlighedsdrikkeri kultur.

Men Alkohol Fokus Skotland mærkevarer de Fraserburgh-baserede bryggeri 's argument "vildledt".

Brygning selskab 's nyeste produkt bruger jasmin, Tranebær, malt og amerikansk humle, og derefter gæret med en champagne gær til at gøre det høje alkoholindhold.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, som er så stærk"


Jack LawAlcohol Fokus Skotland

En flaske øl vil blive prissat på £ 9,99.

BrewDog grundlægger James Watt sagde: "Masse-markedet, industrielt-brygges pilsnerøl er så rolig og usmageligt, at du er forført til at drikke en masse af dem.

"Vi 've været udfordrende folk til at drikke mindre alkohol, og at opdrage palates af drikkenipler med progressiv håndværksrelaterede brygges øl, som har en utrolig dybde af smag, krop og karakter.

"De øl vi laver på BrewDog, herunder Tokyo *, er at give en kur til binge øl-drikker."

Men Alkohol Fokus Skotland administrerende direktør Jack lov advaret høj alkohol procent øl kan forårsage så megen skade som drikker for store mængder.

"Dette selskab er helt illusorisk, hvis de tror, at en 18,2% alkoholgrad, (vol.), øl vil hjælpe med at løse Skotland 's alkoholproblemer," siger han.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, der er så stærkt på et tidspunkt, hvor Skotland står over for hidtil usete niveauer af alkoholrelaterede sundhedsproblemer og sociale skader.

"Bare én flaske af denne øl indeholder seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse."

Advertising klage

En talskvinde fra det britiske Lever Trust tilføjede: "Begrebet kraftigt lejlighedsdrikkeri er at få drukket hurtigt, så vel denne øl vil hjælpe folk på deres vej"

BMA Skotland advaret en "høj procentdel" af befolkningen blev regelmæssigt drikker mere end det anbefalede beløb.

BrewDog løb ind i kontrovers nylig når drikkevareindustrien vagthund de Portman Gruppen sagde sin Speedball drikke bør trækkes tilbage fra salg indtil sin markedsføring blev ændret.

Speedballing er navnet på en kombination af heroin og kokain.

BrewDog har udarbejdet et oplag på 3000 Limited Edition flasker Tokyo *.