torsdag den 31. december 2009

Antikke Treasures

Vores udflugt til Christie Antique Vis viste sig at være godt besøg værd. Ikke blot var det en dejlig varm og solrig dag (vi har haft så få af dem, der denne sommer!), Men det lykkedes os at score nogle gode fund.

Vi fik denne støbejern urne. Det var i stor stand, og alt det nødvendigt med en ny maling job. Handyman allerede har malet det op i en sort mat finish og vi bare nødt til at købe et anlæg for det. Træerne er allerede begyndt at vende deres falde farver, så jeg tænker noget i rødbrun eller orange eller rød til at gå med den ændring af sæsonen.







For Chloe, fik jeg dette kludetæppe, perfekt til hurtig skovture og ture til parken.

Jeg tog en Norman Rockwell print at føje til hendes galleri væggen i hendes værelse. Jeg elsker hans arbejde. Det er altid fremmaner minder fra min egen idylliske barndom.



Og så er der denne:



Jeg har været på jagt højt og lo til en horisontal antik foto for de sidste par måneder. Jeg har set et par på andre antikke viser eller på ebay, men de har altid været for lille. Men denne er lige højre. Dens omkring 4,5 meter lang og ser ud til at være i den oprindelige ramme. Fotoet lyder \ "Toronto delegation AAC af A, Dallas Texas, 19-23 maj, 1912 \". Jeg har googled rundt for at finde ud af mere om det, men uden held. Må ikke mændene ser flot? Alle dyster i deres jakkesæt og høje hatte, og bandet i deres kilt.



Jeg har været der ønsker en af disse vintage fotos til at sætte over vores seng (du ved, når vi endelig komme rundt til istandsættelse af soveværelse). Jeg forestiller et par vandrette rammer stablet oven på hinanden, mørke rammer mod den hvide væg. Muren vil blive paneler, så disse rammer vil flyde oven på, hvilket giver en smule tekstur og kontrast. Det er planen, alligevel.

fredag den 25. december 2009

Det Midlertidige Trade Off

Jeg har ikke logge på ved alle i går. Det var en travl dag, men jeg brugte min ekstra time med omtanke: jeg sov.
Jeg har en lang række ting hele dagen uden at afslutte noget. Hvis de fik ud af en pris for, at jeg så ville vinde den. Med udmærkelse.

Moderen har fortsat den "regenerering" indsats. Der er stadig en mikroovn (og maling og værktøj) under spisebordet, og et køkken vogn i stuen, men det er begyndt at ligne et hus hver dag. På en måde er det en lidt skræmmende.

Speaking of skræmmende, gjorde vi formår at tage ned og lægge væk Halloween-dekorationer. Og moderen formået at trække mere ud - for at falde. Siden mit græskar blev aldrig en jack-o-Lygten, det passer lige ind

Jeg vaskede Ladybird. Stakkel havde snavs og blade skorpede langs siderne efter går ned semi-oversvømmede gader den anden morgen på vej til bussen.

Og jeg endelige lægge mit vasketøj og begyndte at rydde ud sommertøj. (Ca. halvdelen af mit vasketøj kvalificeret.) Sjove ting er, i går og nu en anden dag i november synes at være varmere end de fleste dage i oktober. Go figure. Du får ingen klager her!

Selvfølgelig, da jeg går hjem i aften, vil den allerede være mørkt, og med den tid, jeg får der, kulsort. Denne morgen selv om solen er ude, og det lyse for min pendler ind desværre, at der ikke vil være tilfældet for længe. Så jeg har tænkt mig at nyde det, mens jeg har fået det.

Jeg kunne være grusom og plante en John Denver bomuldsugle i dit hoved. Sunshine på mine skuldre gør mig glad. Men jeg ville ikke gøre det, nu vil jeg?

Bwwwwahhhhaaaaaaa!

onsdag den 23. december 2009

Feeling Grumpy

Jeg er stadig føler ilde, og jeg er så vred på mig selv for at føle sig som denne! Skrivning i min bøn tidsskrift morges var linie efter linie siger tak til Gud for ting han har gjort. Selv om jeg måske kæmper med mit kald, Gud bare synes at besvare spørgsmål og sortering ting ud. Det er ikke alle sorteret - stadig et par store spørgsmål - men jeg kan ikke benægte Guds hånd i sagen.
Jeg spørger mig selv, bortset fra alle mine sædvanlige idiosynkrasier, jeg lider ikke at tale det her ud? Kirken forsøger meget bevidst at sætte støtte strukturer på plads for os, men de kan ikke erstatte relationer, der er blevet bygget op over tid. Når jeg er tilbage i JHB i december jeg tror, jeg vil komme med en bemærkning af efter op.

lørdag den 12. december 2009

fredag den 4. december 2009

Bil skitse tutorial: bagfra perspektiv




I denne video tutorial vil du finde ud af, hvordan man starter en flot bil sketch i 3 / 4 bagfra, anvendes den metode, som forfatteren er en smule anderledes end hvad jeg lærte i skolen (vi brugte til at begynde altid ved at trække hjulene og bunden af bilen); faktisk begynder forfatteren ved at definere en del af den bageste volumen og nogle detaljer første til at få de rette proportioner og perspective.At Samtidig gør han trække den midterste sektion til at styre proportioner kontrol.
Resultatet er ikke så slemt til, og formålet med denne video tutorial er \ "en god bil skitse gjort frie hånd \". Den digitale brugt programmet Paint, som jeg holder meget af for realistisk virkning at trække på Tablette.

Sorce Style4Cars