torsdag den 26. august 2010

Ken Griffey Jr.

Wow. Du ved tiden er virkelig går hurtigt, når "the Kid" går på pension.

Ken Griffey Jr. meddelte hans pensionering efter 22 pragtfulde sæsoner i den store ligaer. Jeg var så privilegeret at være sammen med ham for tre af disse år, hvor jeg udsendte til Seattle Mariners i begyndelsen af 90'erne.

Tilbage er den eneste grund nogen gider at følge Mariners var at spændingen til exploits af Ken Griffey Jr. Hvor slemt var vi, da vi rutinemæssigt tabt 90 + spil med Ken Griffey Jr. i hans prime?

Hans øgenavn var "the Kid", men vi har lige ringet ham Junior. Jeg ville gå op til ham i batting praksis og sige, at jeg arbejdede på et nyt home run-opkald, så kunne han så ramte to om natten? Jeg ønskede at høre, hvordan det lød. Fordømt, hvis han didn'ta par en nætter. Dette er den slags imødekommende fyr han er.

Han slutter med 630 homers - femte på all-time liste - og 1.836 RBIs. Og disse samlede tal ville have været langt større var det ikke for mange skader - skader, fordi han spillede så hårdt. Junior ville rutinemæssigt krak i vægge jagter ned flyve bolde. Hvis han spillede Haugen gerne Manny Ramirez han ville nok have 800 home løber ved nu.

Mere end noget andet, han elskede at spille spillet, havde FUN spille spillet, og at entusiasme og ånd var smittefarlige. Han er meget reel. Når du så ham klovne rundt med sine holdkammerater eller tale med børn på tribunerne var intet fjernt beregnet om det. Det var ham. Han havde en stor smil (har et stort smil - Jeg ønsker ikke at gøre det ud som om han er død), og den slags positive attitude, du ønsker gnedet på alle.

Han gav lorte varmt Foots selv. Han engang indstille min sko i brand. Det er ikke hvordan du gør det! Men der var at elektriske smil, da jeg febrilsk prøvede at sætte den ud før mit ben blev opslugt af flammer.

Min søn Matt var kun 10 da jeg begyndte at arbejde for M's og nåle til at sige, Junior var hans yndlingsspiller. For et par år siden, da Junior var med White Sox Matt stødte ind i ham i klubhuset. (Matt gør stringer arbejdet for en af de sportsgrene net). Junior kendte ham, selv om den havde været året. Og de sad omkring femten minutter.

Da min broadcast partner, fik Dave Niehaus ord, han havde været udvalgt til Hall of Fame en af de første indkaldelser af lykønskning kom fra Junior. Hell, Junior kaldte før mig.

Du vil mærke, at du aldrig har hørt hans navn forbundet med skandaler, enhver steroid anvende enhver hændelser, der involverer strippere i Toronto. Junior virkelig er en helliget familien mand. Den væsentligste årsag han ønskede at blive handlet fra Seattle til Cincinnati var fordi det er her, han voksede op, og han følte, det var et ideelt sted at hæve sine børn. Kom godt i en World Series ringen er rart, opdrager dine børn ret pænere.

Jeg ønsker ham det bedste i hvad han nu gør. Her er kigger på dig, Kid.

onsdag den 25. august 2010

Chicago Blues


Denne weekend havde jeg den mest glorværdige tid i Chicago. Selv om Moder Natur gjorde sit bedste for at udfordre os med sit temperament raserianfald, hun kunne ikke sætte en dæmper på vores besøg.

Over de fire dage gik jeg hver tomme og mile, at jeg kunne tage billeder som en sindssyg. Foråret beplantninger var en gartnere drøm.

Chicago er kendt for sin Blues scene, ja, jeg fandt en hel del anderledes blues dér. Til at begynde med, det er mig foran Buckingham Fountain i Grant Park. Som du kan se himlen var så blå, som kunne være.

Beplantninger var overalt, containere omfattede fortove. Jeg tog så mange container fotos, jeg har tænkt mig at dedikere en særskilt post for dem på min Melanie's Stauder blog. Jeg elsker blues af hyacinterne og stedmoderblomster mod guld Pengebladet Fredløs "Aurea" (snigende jenny).


Her er et nærbillede af disse fantastiske blå hyacinter, jeg fandt dem over hele byen!


Mertensia virginica (Virginia blå klokker) er en plante, der er relativt nyt for mig, men ikke nyt for anlægget verden. Naturligvis nogen i parkerne afd. i Chicago har indset hvor godt dette anlæg virker i landskabet.


Her kan du se Mertensia kombineret med hvide tulipaner, Narcissus, og det understøttes med en fantastisk Judastræ canadensis (Red Bud) træ.

Desværre er det svært at få kvalitet skud, når solen skinner så dejligt, men jeg kunne ikke modstå at prøve at fotografere denne usædvanlige parring af Muscari (Grape hyacinth) og en ukendt Euphorbia. En ting jeg ønskede var at finde anlæg etiketter med navne på disse skønheder, men ingen mærker at der blev konstateret.


Masser af blues plantet i denne windowbox og just in case det er ikke nok blå, er der en afspejling af himlen op over.

Myosotis (Glem-mig-ej) er en toårig. Nogle kalder dem kortlivede stauder, men jeg tror, de kun lever 2 år, hvert andet år en i min bog. En dejlig kølig kombination med gule påskeliljer.

På Lincoln Park Conservatory de havde tvunget ind flor alle former for plantemateriale. Kombinationen af Lilium og Tradescantia andersonia var betagende.

Også på konservatoriet jeg spionerede denne plantning af Campanula poscharskyana bare cascading ud af et vindue plantageejer. Sikke en charmerende brug af denne hårdføre flerårige.

Håber du kunne lide min version af Chicago Blues, var det al musik for mig :-)

Melanie

fredag den 13. august 2010

It's A Bridget Otto torsdag



I dag i Homes & Have afsnit af \ "The Oregonian \" Bridget A Otto skriver om et par, der bor i en 1910 Sellwood hjem, startede en samtale med vennen og indretningsarkitekten Sue Augustyn ejer sagt. Emnet oprindeligt var om at tilføje franske døre til køkken og som førte til andre spørgsmål om huset.

Dan og Donna Bush ønskede at respektere den periode af huset, men da de ikke ville flytte, ville huset til at passe deres livsstil. De endte remodeling køkkenet, efterbehandling kælderen og bryggers. Så kombinerede to soveværelser på andet niveau, at når du er færdig \ "Dan sagde, at når han vågner han føler sig som vi i Bend på ferie. \"

Læs om den proces, der førte til et vellykket resultat, og glade kunder.

Bev & Mike
Landfair Møbler + Design galleri
Bliv Vores Fan på Facebook

mandag den 9. august 2010

Improvisere og Impromptu