søndag den 28. december 2008

TypePad Slut : Den første måned's Roundup

Kan du mener, at det kun er en måned siden vi begyndte at beta for TypePad Slut ? Vi kan heller ikke! Vi er så glade for, at tusindvis af jer har prøvet på den beta, og give os din feedback.�Vi har også fået nogle gode anmeldelser fra folk vi virkelig respekt gerne CMS Wire , Business Blogging Fordele , og DaniWeb .

Selvfølgelig er den bedste kompliment, vi får fra vores favorit-bloggere bruger TypePad Connect, som Steve Rubel på Micropersuasion og Matt fra Matt bider .

Et par ting at huske på: Når du ' re logget ind på din TypePad profil, selvom du ikke har TypePad Connect installeret, du er logget i. Det betyder, hvis du ønsker at kommentere anonymt på nogen TypePad blog, skal du sørge for at logge ud først! Hvis du kan lide mig og har en masse profiler, bare sørg du er logget ind på den rigtige profil ved at se på "logget ind som ..." oplysninger, når du skal til at skriv en kommentar.

Du har lad os vide, højt og tydeligt, hvad du elsker, og hvad du ikke bryder dig helt så meget. Alle synes at lide at være i stand til at thread kommentarer og fortsætte drøftelserne via e-mail. Vi vil holde forbedre dette baseret på din feedback, så du kan besvare dine kommentarer via e-mail og e-mail din commenters individuelt. Vi arbejder på flere profil ekstraudstyr til privatlivets fred muligheder også.

Glem ikke, kan du også indgive en billet med vores fantastiske supportteam, hvis du har brug
hjælp.

Vil du vide mere? Tjek beta blog-indlæg for det seneste om fejlrettelser og vores toppen anmodet funktioner.

Ingen kommentarer: