søndag den 27. september 2009

Schatz Goer det Fire Straight i Knoxville

Donny Schatz indåndes Joey Saldana på skødet 35 af 40 for at vinde den 49th Annual Knoxville National er søndag aften i Knoxville, Iowa.

Det store show blev udskudt fra lørdag aften med regn. SPEED besluttet ikke at transmittere den sidste søndag aften til fordel for en gentagelse af Pinks. Set ikke forbedret. Schatz's sejr var ikke populær i Knoxville, hvor fans ikke nyder at se en chauffør dominerer. Go figure.

A-vigtigste endelige omfattede en konkurrence gul-ish brændstof stop at udvide det til 40 omgange. Der er tale om at gøre det 50 omgange næste år. Stor bestyrtelse blandt sprint bil puristiske på dette område.

Historien fra Mighty Des Moines Register HER.

torsdag den 17. september 2009

Havana Club Rom

www.dagensbuzz.dk


Hvem der dog var ferie i Cuba, for at drikke Havanaclub Rom den hele dag. At mæske sig i coctails, så natten lysner. Nuvel, der er langt til cuba, men heldigvis kan du vinde en coctail fest via Havana Clubs hjemmeside. Se den fede Reklamefilm og klik dig videre ind på Havana Clubs hjemmeside, for at se hvordan.

Retfaerdighed eady forsvarer dommer-made privatliv lov

Hr. Justice eady har offentligt forsvaret den måde, som dommerne har udviklet loven af privatlivets fred.

tirsdag den 15. september 2009

SAMARBEJDSOMRÅDE MAN FINDER smaa l PROBLEMETS INTO egne haender

SAMARBEJDSOMRÅDE MAN FINDER små l PROBLEMETS INTO egne hænder og installerer EGNE KORREKTIONSFAKTOR Skiltning

tirsdag den 8. september 2009

Tina på Amager

Tag billeder af dig selv og dine yndlingssteder på Amager. Upload dem sammen med en forklaring om hvorfor det netopp er dette sted, som et favoritsted på Amager. Det handler om ar få Amager på kortet. Amagerbanken står bag denne lille underholdende hjemmeside, og udlodder i samme åndedrag et rejsegavekort på ikke mindre end 25 tusinde kroner, til en heldig vinder.
Tina smider tøjet og.....

mandag den 7. september 2009

Hunt om for \ 'kapret fragtskib \'

Et fragtskib kan have rejst gennem Den Engelske Kanal efter at være blevet kapret af pirater, kystvagter sige.

En søgning er begyndt at finde de 15 russiske besætning på den maltesiske-flagede Arktiske Hav, som rapporter sige blev overfaldet af flykaprere i Østersøen.

Britiske myndigheder har taget kontakt, før den trådte strædet Dover, men de russiske flåde fortalte ITAR-Tass agentur det var nu på udkig efter det skib.

Sø-og kystvagt sagde, at situationen var "bizarre".

Talsmand Mark Clark sagde: "Hvem skulle tro at et kapret skib kunne passere gennem en af de mest overvåges og koncentreret farvande i verden

"Det forekommer mærkeligt at tænke på, at et skib, der var blevet kapret var passerer langs kanalen sammen med skibe, der transporterer dag-trippers at gå over til Calais for dagen."

\ 'Ekstremt nysgerrig \'

Flykaprere kan have været tvang skibet \ 's besætning, når de gøres radio kontakt med kystvagter i Dover den 28. juli, MCA frygt.

Rapporter siger svenske myndigheder fik at vide af det finske rederi driver 3988-ton skib, at det blev overfaldet af op til 10 væbnede mænd, der hævder at være anti-narkotika politiet, da det sejlede gennem Østersøen på den 24 juli.

"Det kan godt være, at et besætningsmedlem havde en pistol sat sit hoved"


Mark ClarkMaritime og kystvagt

De ubudne gæster tilsyneladende forladt skib - som transporterer ca £ 1m værd af opskåret træ fra Finland til Algeriet - 12 timer senere på en oppustelige båd efter skader Arktiske Hav \ 's kommunikationsudstyr.

Men den 3. august, Interpol fortalt Dover kystvagt, at besætningen var blevet kapret i Østersøen og spurgte britiske myndigheder til at være opmærksom som fartøjet passeret gennem kanalen.

Ved derefter skibet allerede havde forladt strædet Dover og blev sidst registreres ud for Brest, det nordlige Frankrig, lige før 0130 BST den 30. juli.

Det MCA sagde, at det blev fortalt fartøjet havde tilsyneladende blevet plettet derefter ved en portugisisk kystvagtsnetværk fly men dets nuværende placering var ukendt.

Hr. Clark sagde den person om bord hvem kystvagter havde talt med havde fortalt dem skibet skulle ankomme i Bejaia, det nordlige Algeriet, den 4. august på 2300 BST.

Han tilføjede: "Der er ingen kystvagt jeg vide, hvem der kan huske noget lignende sker.

"Der gjorde \ 't synes noget mistænkeligt når kontakt blev lavet. Det kunne godt være, at et besætningsmedlem havde en pistol sat sit hoved af en flykaprer når kontakt blev gjort, men hvem ved

"Vi er meget nysgerrig efter at finde ud af, hvad der kunne være sket, at dette fartøj."

\ 'Nej forskellige \'

Verdens ledere er blevet mere og mere bekymret for pirater opererer ud for Somalia.

Men Nick Davis, der kører privat sikkerhed firma Anti-Piracy Maritime Security Solutions, fortalte BBC \ 's programmet Today, at de relativt lave værdi af lasten foreslog dette var en anden form for piratvirksomhed til at set ud for Østafrika .

Han sagde: "Piratkopiering er piratkopiering - hvis nogen \ 's ønske om at tage det pågældende fartøj, og de \' er ikke tilladt, og de bruger en speedbåd til at gå ud og få det, så er det \ 's ikke anderledes end hvad de somaliere gøre .

"Men jeg don \ 't tror de ville have opbragte at fartøjet fyres våben i luften, og truer med at dræbe besætningen.

"Selv om det er piratkopiering, det \ 's ikke lide, hvad vi ved i Somalia."

Russiske myndigheder har sagt, at de har været at vurdere situationen og Søværnets fartøjer er blevet meddelt, ifølge ITAR-Tass.

Vladimir Kochurov, vicechef for Arkhangelsk regionale administration \ 's transport departement, fortalte agentur at der var "sparsomme oplysninger" om Det Arktiske Hav.

Han tilføjede: "Sikkerhed tjenester bedrift undersøgelsen.

"I mellemtiden er den regionale administration er klar til hurtig reaktion i tilfælde af, at situationen præciseres. Vi vil yde bistand til besætningen."

tirsdag den 1. september 2009

Vindue paa Eurasien: Islamic Center i russiske Omraader Inviter Vold grund af konflikter mellem muslimer, Stavropol Residenter Say

Paul Goble

Wien, august 5 - Lederne af tre offentlige organisationer i Stavropol kray har opfordret guvernør der til at blokere for åbning af alle islamiske institutioner der lest voldelige konflikter mellem de forskellige muslimske grupper bryde ud og underminere stabilitet og fremskridt i den overvejende russiske region, der støder op til Nordkaukasus.
De grupper, herunder Stavropol Protest Udvalg, Historisk-patriotiske Club Stavropol, og Unionen af Slavisk Organizations Stavropol kray, sagde i et åbent brev offentliggjort på internettet i sidste uge, at de ikke er imod islam eller de muslimske ledere, der søger at åbne moskeer og islamiske centre der (www.vestikavkaza.ru/articles/politika/confl/6358.html).
Forfatterne til appel sagde, at de kender og respekterer Mufti Ismail-Haji Berdiyev, der leder den officielt anerkendte og "traditionelle" muslimske samfund i Karatjajevo-Tjerkessien og Stavropol kray, men de frygter, at tillade ham eller andre, som ham til at åbne en moske eller kontor i Stavropol ville invitere voldelige angreb fra hans wahhabi modstandere.
Og sådanne angreb, selv om de er i arbejde outsidere, de forfattere siger, uundgåeligt vil føre til udbredelsen af vold i Stavropol kray, hvilket gør det mindre attraktivt som et sted for investeringer udefra og dermed mindre tilbøjelige til at have den form for økonomisk og politiske udvikling i fremtiden dens beboere øjeblikket håbe på.
Til støtte for deres påstand om, at Stavropol kunne blive stedet for "en reel krig" mellem traditionel islam under Berdiyev og wahhabi ekstremister, forfatterne af brevet peger på, at "religiøse fanatikere i Nordkaukasus har dræbt ca 50Islamic religiøse ledere i seneste år. "
En af forfatterne, Igor Markelov af Stavropol Protest Udvalg, insisterede på at "Vestnik Kavkaza" at han og hans kolleger "ikke på nogen måde mod islam og ikke modsætter sig oprettelsen af et islamisk center som sådan i Stavropol." Men han og de føler, han fortsatte, at vold inden for islam, hvilket ikke er set blandt kristne, gør denne ukloge.
"Efter vores opfattelse", fortsatte han, "det ville være mere korrekt at skabe en [muslimske] Center på det område i en af disse republikker, hvor 90 procent af befolkningen bekender islam." Ellers er han fortsat, Stavropol "kan blive en sted for inter-religiøse sammenstød, "som" fjender af Rusland "håbe på.
Det betyder, at hvis muslimske ledere, dog accepteres en af dem kan fortsætte med at presse på for opførelse af islamiske centre i Stavropol, Markelov og hans kolleger forfattere sagde, at de forventede regulatoren "som garant for stabilitet" i kray at stå "fast" og forsvare befolkningens interesser i kray.
På den ene side er denne appel er lidt mere end den nyeste variant af den slags NIMBY - "Ikke i min baghave"-argumenter om, at modstandere af opførelsen af moskeer og andre muslimske institutioner i overvejende russiske byer og regioner har ansat til år For at begrænse spredning af islam.
Men på den anden, det argument, der anvendes i Stavropol kray klage sandsynligvis vil blive opfanget af russerne andetsteds, hvilket vil skabe problemer for muslimer i Den Russiske Føderation, for den russiske regering på forskellige niveauer, og for russiske og vestlige religiøse rettigheder grupper, der har forsøgt at beskytte muslimer.
Da der findes og endda intensivering af intra-islamiske vold i Kaukasus og andre steder, muslimer i Rusland sandsynligvis vil finde det vanskeligt at imødegå det argument, at enhver islamisk institution, dog "traditionelle" og ikke-voldelig dens ledere og medlemmer, måske ikke ende ved at tiltrække sig opmærksomhed fra andre radikale islamiske grupper og dermed fører til vold.
Desuden har begge denne mulighed, og sandsynligheden for, at flere russerne vil bruge dette argument er sikker på at gøre det vanskeligere for de russiske beføjelser at blive i Moskva og andre steder for at fremme "traditionelle" islam som en modvægt til radikale elementer lest russerne reagerer som de har i Stavropol.
Og fordi indsigelser som dem, der tilbydes af forfattere i Stavropol appel er udtrykkeligt eller i det mindste tilsyneladende går ind for "traditionelle" Islam, rettigheder aktivister vil finde det vanskeligere at imødegå sådanne krav, end de har mere åbent islamofobiske udtalelser typisk udbydes af modstandere af muslimske grupper.
Vejen ud af dette dødvande naturligvis ville medføre et styrket politi-beskyttelse af muslimske institutioner og ledere parate til at leve inden for lovens rammer - et overvældende flertal i Rusland såvel som andre steder - mod den voldelige minoritet. Men at gøre det vil være vanskeligt, så meget desto mere grund af de anti-muslimske holdninger i mange russiske siloviki.