onsdag den 25. november 2009

Page Six

Cue-bolde på District Council

Hvis det ikke var så tragisk, ville det være helt vanvittigt morsomt. Informerede kilder i Rådet rapporterer to råd medarbejdere, John Thomassen og James O'Reily har barberet håret på hovedet og fjernet alt hår fra deres organer for at undgå afsløring af stofbrug.

John Thomassen, der er søn af Peter Thomassen, det tidligere distrikt Rådets formand og nuværende assisterende tilsynsførende, angiveligt har optaget til stofbrug efter en dopingtest var bestilt. Det er ikke klart, om de to mænd er blevet suspenderet eller fyret.

Siden arrestationen af Mike Forde og afsløringer af korruption og brug af narkotika, har District Council blevet anbragt under \ "akut tilsyn. \" Vice President Frank Spencer, som har overtaget kontrollen over District Council bestilt test af lægemidler til Rådets medarbejdere.

\ "Jeg finder hele situationen bekymrende og nedslående at høre om barbering af hoveder \" en tømrer sagde talte på betingelse af anonymitet, \ "Hvad fanden der sker på vores råd, vi er helt i mørke. \"

Hår undersøgelse til påvisning af stofmisbrug er forholdsvis nøjagtige og i de fleste tilfælde kan spore forbudte stoffer, der har været brugt op til et år.

Der er ingen opdateringer eller oplysninger om dette på råd hjemmesiden.

Spencer, som havde tilsyn den 10. august, sagde han \ "vil holde medlemskab opdateret regelmæssigt. \"

Siden udsendelse af breve, McCarron og Spencer på råd hjemmesiden, har der ikke været nogen \ "normal \" opdateringer på tilsyn.

Har en historie SEND TIPS! E-mail jmusumeci157@gmail.com