torsdag den 28. januar 2010

Hjem styling


Nye skud i Pocketto magasin stylet af mig og skudt i mit hjem af Aimee fra Cavaan, det er mit fisk lige der (han kinda har ikke noget navn, men hvis folk spørger det Harajuku) Check out the skyde og fortæl mig hvad du synes. Jeg tror, det er lidt af en afvigelse fra, hvad jeg plejer, jeg forsøgte at Girlie-fy udseende gør det unge og friske. Inspirationen kom fra de to seneste skud på det japanske magasin So-En, der er fuld af farve og en blanding af traditionelle etniske og moderne stil. Hvorfor er japanske magasiner altid så fantastisk?



mandag den 25. januar 2010

Haeklet Covered Coathangers

Den Crafty Side for mig er begyndt på nogle hækle omfattet coathangers. Jeg aldrig vide, hvor mange ekstra små gaver jeg får brug for holdiay sæsonen, så jeg vil gerne holde en stash af nogle allerede er gjort. Disse bøjler arbejde op meget hurtigt, så jeg besluttede at fuldføre omkring 18 af dem.

Her er de første to afsluttet ... så det betyder ...


kun 16 mere til at gå.




Dette mønster er en fantastisk måde at bruge nogle af dine stash garn samt. Jeg forsøge at matche de garn til farven på den coathanger hvis det er muligt. Jeg oprindelig blogges om dette mønster her og også på min hjemmeside.
Et stykke tid siden, nogen spurgte, om jeg kunne skabe en pdf-version af det mønster, som de ønskede at bruge det som et handout i en klasse, de var undervisning. Jeg lige er sket for at have et program, der konverterer filer til pdf-format, så det ikke tage meget arbejde at komme op med det. Du kan downloade en pdf-fil af det mønster her. Jeg skabte ikke dette mønster, men bare har nogle justeringer til en, at nogen har givet mig. Jeg har ingen anelse om, hvor det oprindelige mønster kom fra. Du kan finde et par versioner af denne på interent.
Tak for at tage tid til at besøge i dag.

Sendt til tunge brug på Crafty Gardener blog og hjemmeside.
Labels: coathangers, hurtig og enkel gaver,
© Crafty Gartner Hvis du læser dette indlæg noget sted, men på min blog eller på Blotanical ... det er blevet stjålet. Jeg er ikke forbundet med eller give tilladelse til furniturecustommade.com, designedgardens.com, tranquilgarden.com eller nogen steder skabt af NameMedia Hus og have til at bruge mit indlæg til at fremme salget af forskellige punkter. De nægter at besvare e-mails og tage mit feed ned.

onsdag den 20. januar 2010

Saette debatten i perspektiv

Som sædvanlig, Andrew Sullivan negle det.

Dette beløb det op:

Den fantastiske hykleri af dagens republikanerne - de nægter at affinde sig med deres eget ansvar for den nuværende finanskrise, deres forsøg på at projicere deres egen tøjlesløshed på en ny regering kæmper med en af de hårdeste økonomiske arv fra en Hvide Hus, da Reagan - gør mig syg. Og hvordan en mand som Karl Rove kan gå på tv klagede over gælden ufatteligt sindet.

Godt: det ikke tøve sindet, så længe du accepterer, at han er en princip-fri, ender-over-middel værktøj.

Takket være en ven af bloggen for at videregive denne langs.

torsdag den 7. januar 2010

Hvidloeg Plantning

Jeg elsker hvidløg! Og jeg læste om hvidløg beplantning på så mange blogs, at jeg bare var nødt til at finde en måde at få det gjort dette fald i min have. Jeg havde ikke købt nogen speciale hvidløg til plantning, i stedet, jeg bare ledes til købmanden og købte 8 bulk hvidløg løg. Jeg gjorde det for et par år siden med stor succes. Hvidløg smager ikke det samme, efter at den vokser i haven - det er bedre!

Jeg rev løg fra hinanden for at få fed jeg skulle bruge til udplantning. Jeg har lige plante nelliker, ligesom du se dem på billedet ovenfor, i 2-3 cm dybe huller omkring 2-3 inches apart. Ingen gødning eller nødvendige beskyttelse. De er meget hårdføre og vil spire i foråret give mig brugbare løg omkring midten af juni. En masse mennesker går den største til plantning, jeg tager den mindste og gemme den største til køkken brug.

Efter plantning alle de små nelliker, hakkede jeg op de større nelliker og læg dem i en steriliseret krukke med olie til opbevaring i mit køleskab til senere brug. Jeg synes, at købmand hvidløg ikke gemmer sig godt i mit køkken, så jeg tænkte jeg ville give denne teknik en prøve *.

Hvad er egentlig underligt, er, at når denne hvidløg har haft et stykke tid at vokse i min have, ikke blot forbedrer meget i smag, det forbedrer også på lager kvalitet. Det let holder lige på mit køkkenbord for hele vinteren!

* Jeg har læst, at selv om opbevaring i køleskab, kan det ikke være sikkert at spise rå grund af risikoen for botulisme - dog vil jeg kun bruge dette til madlavning, så det vil være fint for mig lige så høj varme i ti minutter vil ødelægge eventuelle toksiner, der kan være til stede i henhold til FDA.

tirsdag den 5. januar 2010

God pris på el-guitar

Når en elguitar skal købes, kan du med stor fordelagtighed begynde på Soundsourze.com. Hos Soundsourze finder du det rette instrument for dig, uanset om du er meget øvet eller totalt nystartet.

Ligegyldigt om du søger mikrofonstativer, basstrenge, tangentinstrumenter, blæseinstrumenter, tasker, guitarer, el guitar, elektrisk slagtøjstilbehør eller højtalere, kan www.soundsourze.com levere.
Soundsourze.com sikrer en hurtig afsendelse og fuld returnering. Det tager ikke meget tid. Når du bestiller gennem www.soundsourze.com får du per definition bedste service, den bedste kvalitet, samt en attraktiv pris. Dine produkter vil naturligvis komme sikkert til dørs.
De gør en del ud af at indpakke produkterne behændigt.