torsdag den 18. februar 2010

Colpaart tjener pris fra American Dietetic Association

US Food Policy bidragyder Ashley Colpaart denne uge modtog i 2009 Award of Excellence i sult og Miljø Ernæring, et diætetisk praksis gruppe udmærkelse fra American Dietetic Association.
Ashley's arbejde og engagement i det område af sult og miljømæssige ernæring er bredt og varieret. Hun fungerer som Nutrition Services koordinator for Meals for Kids Intervention, hvor hun bragte sunde måltider til lowincome, truede befolkninger i Øst og Syd Austin (Texas). Som Lovgivning & Public Policy formanden for hønen diætetiske praksis gruppe, har hun arbejdet utrætteligt for at uddanne VORNÅR medlemmerne på en række vigtige politiske emner, såsom: landbrugs-og fødevarepolitik, fødevare-systemets forbindelse med ernæringsmæssige sundhed, ernæring af børn Reauthorization Virkningen af industrielle landbrug på miljø og fødevaresikkerhed, interessekonflikter, oprindelsesland mærkning (COOL), og genetisk modificerede (GE) fødevarer og afgrøder.

At udbrede sit budskab til en bred målgruppe, har Ashley anvendt en række forskellige steder, herunder hønen-listserv, hønen DPG nyhedsbrev, hendes personlige blog, og en fælles blog med professor Parke Wilde, ph.d. ved Tufts University.

"Jeg har ingen tvivl om, at de bidrag, Ashley allerede har gjort i den akademiske verden og i det område vil få hende berømmelse i verden af diætetik. Jeg er også sikker på, at den vej, vil Ashley forlader sit præg på fremtiden - en, der vil være en hel del lysere ud for os alle, på grund af hendes indsats og hengivenhed. "
- Loretta Jaus, en organisk Valley Family of Farms mælkeproducent