fredag den 5. februar 2010

Nye funktioner til Google Web Elements

Tidligere i år har vi indført Google Web Elements, en nem måde at integrere Google-produkter på dit websted ved blot at kopiere og indsætte en stump kode. I dag er vi glade for at kunne annoncere tilføjelsen af tre nye web-elementer:
Oversæt element

Oversæt element gør det muligt for besøgende til automatisk oversætte dine sider til deres modersmål, at udvide rækkevidden af dit websted til et globalt publikum. Endnu bedre, vil det vide, når deres sprog ikke passer på dit websted. Har nogle flersproget besøgende? Don't worry, vil de være i stand til at slukke den helt.

Bemærk, at uanset om Oversæt element popper op, er baseret på sproget i din web browser. For at teste, hvad andre sprog besøgende vil se på dit websted, skal du følge vejledningen her for at ændre browserens sprog.

Læser element

The Reader element indlejrer de overskrifter fra dine seneste delte elementer på Google Reader højre på dit websted. Du kan tilpasse element ved at vælge, hvor mange emner at vise og farveskema. Overskrifterne vises i Reader element opdateres automatisk, mens du deler eller fjerne delingen poster.






Orkut element

Den Orkut element gør det nemt for din hjemmesides besøgende til at dele dit websted på deres Orkut side. Når en besøgende på dit websted klikker på knappen, vil de være i stand til at dele dit websted indhold med deres Orkut venner med et par klik








Vi har også tilføjet et par nye funktioner, som vi håber du vil nyde:
Custom Search element temaer: Custom Search element lader de besøgende søge på dit websted (eller andet indhold er defineret af dig), og giver dig mulighed for at tjene penge (via AdSense) fra yderst relevante annoncer, der vises i søgeresultaterne. Du har altid været i stand til rigt stil dette element (vi beskrevet et par måder i dette blog-indlæg), men at der kræves at vide, JavaScript og CSS. Nu kan du justere udseendet og fornemmelsen af det element for en bedre integration med dit websted, uden at skulle kode noget.
Login integration: Google Web Elements hjemmeside er nu integreret med din Google-konto. Ved at logge på (hvis du ikke er logget ind allerede), vil du være i stand til nemmere at vælge din kalender, præsentation eller regneark til at skabe dit element. login er også forpligtet til at personliggøre din Reader element.
Dokument selector: Når du er logget ind på Google Web Elements hjemmeside, vil du være i stand til nemt at søge i dine data, når du opretter en kalender, præsentation eller regneark element. Alt du skal gøre er at klikke på \ "Vælg \" knappen, og vælg en, som du gerne vil bruge med din element. Du har stadig mulighed for at indsætte en URL-adresse (for eksempel, at hvis du vil bruge et dokument, der ikke er tilknyttet din konto), men dette er ikke længere påkrævet.

Vi håber du får glæde af disse nye tilføjelser til webelementer familien! At komme i gang, så tjek www.google.com / Hjælp Information.

Af Christine Tsai, Elements Web Team