tirsdag den 19. oktober 2010

Renoveringsprojekt Brug Natural Wood? Glem ikke at behandle den med Hard Wax Oil


Osmo Polyx Olie og Fiddes Hard Wax Oil både giver stor beskyttelse for enhver træoverflader omkring huset, men er en overlegen?

Da mange husejere ser at renovere, ikke flytte, populariteten af naturlige trægulve og køkken overflader har increased.Synthetic materialer kan aldrig skabe effekt og stil i et rum som en ny hårdttræ gulv eller nogle naturlige træ køkkenskabe.

Du skal beskytte din Wood!

Selv naturtræ overflader kræver en smule mere opmærksomhed og særlig pleje, behøver det ikke at være en sur pligt. Det kræver ikke engang en professionel touch at bevare skønheden af træet. Flere produkter på markedet i øjeblikket gør det let for den gennemsnitlige gør-det-selv entusiast for at holde de fysiske flader ud top-notch.

Selvfølgelig er en holdbar, langvarig og nem at vedligeholde produktet er nødvendig for high-trafik transnation finish bliver også nødvendigt at være ikke-giftigt, hvis små børn vil blive kravle og lege på gulvet. Mange træsorter olier er til rådighed, men bred enighed siger, at en kvalitet hård voks olie er bare billetten.

Hvorfor Hard Wax Oil?

Hardwax olie er en af de mest alsidige og nemme at bruge produkterne. Ikke alene er den velegnet til brug på de fleste indvendige træoverflader, herunder trægulve, køkken bordplader, skabe, fodpaneler, spindler, døre og møbler, men selv uforseglet terracotta fliser og klinker vil gavne på grund af deres porøse, træ-lignende egenskaber.

Matte, satin og satin glans finish er i øjeblikket tilgængelige, hvilket gør den perfekt til næsten enhver job.Application er en brise, for: bare bruge en god kvalitet klud, gulv applikator eller pensel ... dybest set, anvende de bedste passer til jobbet der skal gøres. Der er næppe nogen lugt, og det trænger ind i træet til at give en finish, der er hård og modstandsdygtig over for slid og væsker.

Hvis prisen er en faktor

Den første og mest indlysende forskel er prisen. I gennemsnit kan de prisbevidste forbruger forventer at spare omkring 13 £ - £ 14 (baseret på en 2,5 liter beholder) ved at vælge den Fiddes hardwax olie. Selvfølgelig, hvis besparelserne øge en større størrelse er købt. Men at spare penge er ikke godt, hvis du får ringere resultater, så hvordan gør Fiddes Hard Wax Oil og Osmo Polyx Olie match up performance-wise?

Tørretid

Både Fiddes og Osmo voks olie giver en vandafvisende segl og er nemme at vedligeholde, men Osmo's Polyx Oil tager omkring dobbelt så lang tid at tørre på ca 8 timer pr tynd coat.Osmo giver dog et hurtigttørrende version, men på en højere pris.

Farver

Fiddes kommer i 9 satin farver, herunder den populære valnød, whisky, amerikanske og hvide, og den klare version kommer i mat, satin og glans finish.

Osmo have klare versioner på tilbud, ud over de fire farver i deres fundament træ-finish serie: lys eg, midt eg, mørk eg og hvid.

Farver kan blandes til at skabe nye, som hjælper med farvematch, og både Fiddes og Osmo hårde voks olie er ikke-gule.

Ingredienser

Osmo Polyx Olie indeholder kun naturlige ingredienser.

Fiddes Hard Wax Oil er formentlig 98% svarende til make-up af Osmo.

Sikkerhed

Begge produkter er egnede til applicaton på børns legetøj, der er blevet godkendt af EN71 legetøjsdirektivet Overholdelse test.

Historie

Osmo Polyx olie, hvis oprindelige hårde voks olie, var blevet oprettet seks år siden af den producent af samme navn.

I de senere år har Fiddes udviklet deres eget hårde voks olie, som er blevet et populært valg for mange mennesker.

Check Hvis prøver er tilgængelige

Selvfølgelig vil de fleste detailhandlere giver dig mulighed for at købe en prøve af en vare, du tænker på at bruge. Teste et lille, out-of-the-way del af træet er også et must for at sikre, du vil få den finish du ønsker. Desuden bør du huske på, at brugen af en farvet hård voks olie vil give dig en anderledes udseende afhængigt af, hvilken type træ, som det er anvendt - en anden grund til at sikre, at du teste det ud, før der indgås et stort område til en særlig finish.

Hvis du gerne vil have en idé om, hvordan en bestemt type træ vil se ud, når det er blevet færdig med en klar voks olie, skal du blot bruge lidt vand til våd et afsnit, tørres det overskydende, så lad det tørre i cirka 10 sekunder. Den resulterende skygge er en tæt tilnærmelse af finish, du får.

Resumé

For flere farver og for at spare nogle penge, så brug Fiddes Hard Wax Oil.
For 100% naturlige ingredienser og en lidt mere holdbar finish, så brug Osmo Polyx Oil.

Den fleksibilitet og beskyttende kvaliteter af hård voks olie fremgår, så hvilket mærke er valgt, er egentlig ikke så important.When en langvarig, slidstærke finish der er behov for trægulve, skabe, arbejde overflader eller endog børns legetøj, hård voks olie er et must-have.