torsdag den 29. oktober 2009

Franchot: Stoette finanspolitiske ansvar, Contribute to Me

Her er en morsom fundraising opsøgning fra en af statens mest liberale politikere: nuværende Comptroller og tidligere Takoma Park Delegate Peter Franchot. Franchot fortæller sin liste over modtagere, at de bør støtte finanspolitiske ansvar i Annapolis ved at give penge til sin kampagne. Det er nogle chutzpah at mene, at så-delegeret Franchot stemte for 1997 og 1998 indkomstskattesænkninger samt 2002 Thornton uddannelse spendingbill, de to årsager til statens strukturelle underskud, og derefter imod ekstraordinært møde indkaldt af guvernør O'Malley at fastsætte det.

Fra: Peter Franchot [mailto: peter@franchot.com]
Sendt: tirsdag, 15 september, 2009 1:40
Til:
Emne: At bo i vores midler


Kære,

Det er et hårdt år for vores tilstand og vores borgere. Familier, virksomheder og offentlig forvaltning kommer til udtryk med det faktum, at vi alle skal skærpe vores bælter og foretage intelligente valg.

Jeg kæmper den kamp i Annapolis. Jeg har gentagne gange stod op og talt imod uøkonomiske og hensynsløs udgifter.

I dag, mere end nogensinde har vi brug for finanspolitiske ansvar i Annapolis. Hvis du sætter pris på en uafhængig-minded finanspolitiske vagthund, der beskytter den hårdt tjente penge i Maryland's skatteydere, jeg har brug for dig til at støtte min kampagne.

STØTTE finanspolitiske ansvar i Annapolis. BIDRAGE $ 25, $ 50 eller mere for min kampagne.

Vi har lidt over to uger væk, før vores kritiske 30 september deadline, og vi har stadig behov for at hæve over $ 10.000. Jeg ved jeg kan stole på dig til at sætte os over toppen.

Jeg tror, at det finanspolitiske ansvar ikke slutter i Annapolis. Vores nation's økonomiske krise er en nøgtern påmindelse om, at alt for mange af os boede langt ud over vores midler i de seneste år .. Alt for mange folk har behandlet deres kreditkort som "gratis penge", og deres hjem egenkapital som personlig piggybanks at købe ting, impulsivt, at de virkelig ikke har brug for. Det er nødt til at stoppe.

Over de næste år, ser jeg frem til at arbejde med lovgiverne på begge sider af gangen for at forsvare lovgivningen at gøre de finansielle alfabetisering et krav til Studentereksamen. Vores børn skal lære værdien af penge, og hvordan personlige finanser arbejde, så de kan undgå de fejl, som har kostet alt for mange Marylanders deres hjem, deres opsparing og deres økonomiske sikkerhed.

Hvis du accepterer, at alle Maryland børn skal opgradere gymnasium med et solidt fundament i finansiel forståelse, jeg håber du vil støtte denne vigtige indsats gennem det næste år. Og hvis du støtte min igangværende bestræbelser i Annapolis at administrere dine penge mere fornuftigt, bedes du tilmelde mig.

STØTTE finanspolitiske ansvar i Annapolis. BIDRAGE $ 25, $ 50 eller mere for min kampagne.

Tak så meget for din tid og din støtte.

Med venlig hilsen

Comptroller Peter Franchot

torsdag den 22. oktober 2009

SotD 8-29-30-31

sang:

\ "Quick Canal \" af Atlas Sound med Laetitia Sadier fra Logos

Download Quick Kanal 07 (W_ Laetitia Sadier)

meme (hippy Welk 2):

lørdag den 17. oktober 2009

Wee Hands

Leah's indlæg fik mig til at smile. Og så gjorde dette.

Baby Chloe, Baby John & Baby Aiden

Kan du mener, de holdt hænderne på deres egne? Måske vil de blive venner i lang lang tid:)

søndag den 11. oktober 2009

Vancouver \ 's Fair - 2009 PNE

Jeg voksede op i en lille by, hvor den \ "Fall Fair \" var en stor ting, ikke blot til en by knægt som mig, men til alle de omkringliggende landmænd - klar til en tur til byen for at vise deres prisbelønnede Clydesdales, Holsteins og lad deres 4-H gården børn parade den foretrukne kalv eller pony rundt i ringen foran dommere og en anerkendende tribunen.

***

Jeg troede, det 4-Hers var bestemt maleriske i deres pressede hvide kitler, men jeg var ikke så hip, at jeg gjorde ikke \ 't nyde perusing i dynerne, kunsthåndværk, tærter, kager, høns og kaniner, for at se, om den rigtige fik blåt bånd . I dag er jeg stadig nyder husdyr lader og et kig på de mennesker, der arbejder meget hårdt for at dyrke vores mad og en eller anden måde tjene til føden. En tur til PNE er en påmindelse om en goggle-eyed unge tager i sideshoes, midtvejs og Carney liv. Jeg nok så min første tatovering på nogle fedtede bad-ass tur-operatør.

Foto courtesy of Heritage Vancouver

Tiderne har ændret sig og stadig de tilflugtssted \ 't. Den PNE byder på en hel sommer i Legeland spænding, forlystelser og forlystelsesparker. 1958 wooden roller-coaster er et af verdens \ 's øvrige klassikere for coaster afficianados. Kun et par år siden, det var en truet struktur, men pengene blev anset for at gendanne den til sin oprindelige herlighed for det \ 's halvtredsåret i 2008. Over en halv million spænding asylansøgere tage turen hvert år.

Folk går til messen for alt for nuttet Superdogs viser for natlige levende sang og dans som Celtic Legends eller pyro-musikalske spektakulære Kaboom. Så er der en liste af registrerede præstationer fra folk som Al Jarreau, Chris Isaak, En Vogue, Rick Springfield og canadiske gængerne, Chilliwack.


Mig? Jeg går også til messen for mini-donuts, den super-mopper og alle de nyeste gadgets. Men da det \ 'sa sjældne tilfælde, kan jeg endnu en gang tage i den verdensberømte hestearrangement - det RCMP \ "Musical Ride \".

mandag den 5. oktober 2009

Finde Toej og smykker Relaterede, TTAB bekraefter 2 (d) Naegtelse af \ "Tiana \"

Daffy Duck, mødes Mucky Duck. Bestyrelsen bekræftede en indsigelse til Disney's ansøgning om registrering af varemærket Tiana for forskellige beklædningsgenstande, at finde det mærke kan skabe forveksling med det samme mærke er registreret for \ "smykker, diamanter. \" De tredjepartsprodukter, registrering, dokumentation \ "overvældende \" favoriserede undersøgende Attorney Stephen Aquila's holdning til slægtskab for kvindernes kjoler, skjorter, nederdele og trøjer, på den ene side, og smykker, på den anden side. I re Disney Enterprises, Inc., Serial No 77235868 (12. august 2009) [ikke precedential].

Prinsesse Tiana
Naturligvis det faktum, at Disney's og Registrantens mærker er identiske \ "vejer tungt i forhold til sagsøgeren. \" Når tegnene er identiske, \ "er det kun nødvendigt, at der er et levedygtigt forholdet mellem de varer, for at støtte en risiko for forveksling . \ "

Bestyrelsen aftalt med Disney at der ikke er per se regel om, at tøj og smykker / diamanter er relaterede varer. Men, Disney's kjoler, skjorter, nederdele, og trøjer \ "er tilstrækkeligt relateret til Registrantens" smykker ", at forvirringen er sandsynlig. \"

Både Disney og undersøgende Attorney sendt tredjepart registreringer vedrørende spørgsmålet om slægtskab for varerne. Den undersøgende Attorney tilbudt 24 bruger-baseret registreringer, hvor identifikation af varer omfatter både tøj og smykker. Disney indførte 16 registreringer (dvs. otte tilfælde), hvor \ "registreringer, der er udstedt til forskellige enheder til lignende varemærker, det ene dækker tøj eller sko, og det andet med smykker og / eller diamanter. \"

Bestyrelsen konstateret, at i henhold In re Mucky Duck Sennep Co, 6 USPQ2d 1467 (TTAB 1988) og In re Albert Trostel & Sons. Co, 29 USPQ2d 1783 (TTAB 1993), tredjepart registreringer \ "nogle bevismæssige værdi i det omfang, de kan tjene til at antyde, at [de] varer ... er af en type, som kan udspringe af en enkelt kilde. \ "

Den fandt, at tredjeparts registrering beviser \ "overvældende grad favoriserer de undersøger advokat holdning. \" Disney's registreringer omfattede kun to sæt, der dækker kvinders tøj og smykker (i modsætning til strømper eller sko eller tøj og diamanter). Under alle omstændigheder gjorde bestyrelsen igen, at \ "bestemmelse om registrering af bl.a. mærker som varemærke undersøge advokater ikke kan kontrollere resultatet i en anden sag, der involverer forskellige mærker. \" Bestyrelsen har desuden bemærket, at kvinders tøj og smykker er komplementære. Det konkluderes derfor, at du Pont faktor af ligheden mellem de varer, der favoriserer en risiko for forveksling at finde.

De varer af parterne ville rejse gennem de samme handel kanaler (fx stormagasiner) til samme kategorier af købere, og de rummer billige elementer, der ville blive købt af almindelige forbrugere.

Endelig, Disney hævdede, at Tiana er et svagt mærke, fordi det er både et personligt navn og er en udenlandsk sigt tyder på snittet af Registrantens diamanter. Bestyrelsen var uenige, at varemærket er svag, men under alle omstændigheder bemærkes, at \ "selv svage varemærker har ret til beskyttelse, hvor forvirringen er sandsynlig. \"

Og så bekræftede bestyrelsen for afdeling 2 (d) afslag.

TTABlog kommentar: Prinsesse Tiana er hovedpersonen i den kommende Disney film, Prinsessen og Frog. Ifølge Wikipedia, \ denne film "vil markere en tilbagevenden til de traditionelle håndtegnede animationsfilm for Disney. \" Historien kredser om Tiana, en servitrice, der bor i det franske kvarter i New Orleans under Jazz Age, og en prins ved navn Naveen der er blevet forvandlet til en frø af en ond voodoo tryllekunstner kaldet Dr. Facilier.

Alvorligt, selv om, hvad synes du om dette afslag? Er du flyttet fra tredjepart registrering beviser? Tror du, at ved at bruge tredjeparts registreringer, kan man finde tøj i forbindelse med næsten alt under solen? Hvis Disney varer markedsføres i forbindelse med filmen, tror du en domstol ville finde en risiko for forveksling med Tiana mærke smykker? Reverse forvirring?

Tekst Copyright John L. Welch 2009.