torsdag den 31. december 2009

Antikke Treasures

Vores udflugt til Christie Antique Vis viste sig at være godt besøg værd. Ikke blot var det en dejlig varm og solrig dag (vi har haft så få af dem, der denne sommer!), Men det lykkedes os at score nogle gode fund.

Vi fik denne støbejern urne. Det var i stor stand, og alt det nødvendigt med en ny maling job. Handyman allerede har malet det op i en sort mat finish og vi bare nødt til at købe et anlæg for det. Træerne er allerede begyndt at vende deres falde farver, så jeg tænker noget i rødbrun eller orange eller rød til at gå med den ændring af sæsonen.







For Chloe, fik jeg dette kludetæppe, perfekt til hurtig skovture og ture til parken.

Jeg tog en Norman Rockwell print at føje til hendes galleri væggen i hendes værelse. Jeg elsker hans arbejde. Det er altid fremmaner minder fra min egen idylliske barndom.



Og så er der denne:



Jeg har været på jagt højt og lo til en horisontal antik foto for de sidste par måneder. Jeg har set et par på andre antikke viser eller på ebay, men de har altid været for lille. Men denne er lige højre. Dens omkring 4,5 meter lang og ser ud til at være i den oprindelige ramme. Fotoet lyder \ "Toronto delegation AAC af A, Dallas Texas, 19-23 maj, 1912 \". Jeg har googled rundt for at finde ud af mere om det, men uden held. Må ikke mændene ser flot? Alle dyster i deres jakkesæt og høje hatte, og bandet i deres kilt.



Jeg har været der ønsker en af disse vintage fotos til at sætte over vores seng (du ved, når vi endelig komme rundt til istandsættelse af soveværelse). Jeg forestiller et par vandrette rammer stablet oven på hinanden, mørke rammer mod den hvide væg. Muren vil blive paneler, så disse rammer vil flyde oven på, hvilket giver en smule tekstur og kontrast. Det er planen, alligevel.

fredag den 25. december 2009

Det Midlertidige Trade Off

Jeg har ikke logge på ved alle i går. Det var en travl dag, men jeg brugte min ekstra time med omtanke: jeg sov.
Jeg har en lang række ting hele dagen uden at afslutte noget. Hvis de fik ud af en pris for, at jeg så ville vinde den. Med udmærkelse.

Moderen har fortsat den "regenerering" indsats. Der er stadig en mikroovn (og maling og værktøj) under spisebordet, og et køkken vogn i stuen, men det er begyndt at ligne et hus hver dag. På en måde er det en lidt skræmmende.

Speaking of skræmmende, gjorde vi formår at tage ned og lægge væk Halloween-dekorationer. Og moderen formået at trække mere ud - for at falde. Siden mit græskar blev aldrig en jack-o-Lygten, det passer lige ind

Jeg vaskede Ladybird. Stakkel havde snavs og blade skorpede langs siderne efter går ned semi-oversvømmede gader den anden morgen på vej til bussen.

Og jeg endelige lægge mit vasketøj og begyndte at rydde ud sommertøj. (Ca. halvdelen af mit vasketøj kvalificeret.) Sjove ting er, i går og nu en anden dag i november synes at være varmere end de fleste dage i oktober. Go figure. Du får ingen klager her!

Selvfølgelig, da jeg går hjem i aften, vil den allerede være mørkt, og med den tid, jeg får der, kulsort. Denne morgen selv om solen er ude, og det lyse for min pendler ind desværre, at der ikke vil være tilfældet for længe. Så jeg har tænkt mig at nyde det, mens jeg har fået det.

Jeg kunne være grusom og plante en John Denver bomuldsugle i dit hoved. Sunshine på mine skuldre gør mig glad. Men jeg ville ikke gøre det, nu vil jeg?

Bwwwwahhhhaaaaaaa!

onsdag den 23. december 2009

Feeling Grumpy

Jeg er stadig føler ilde, og jeg er så vred på mig selv for at føle sig som denne! Skrivning i min bøn tidsskrift morges var linie efter linie siger tak til Gud for ting han har gjort. Selv om jeg måske kæmper med mit kald, Gud bare synes at besvare spørgsmål og sortering ting ud. Det er ikke alle sorteret - stadig et par store spørgsmål - men jeg kan ikke benægte Guds hånd i sagen.
Jeg spørger mig selv, bortset fra alle mine sædvanlige idiosynkrasier, jeg lider ikke at tale det her ud? Kirken forsøger meget bevidst at sætte støtte strukturer på plads for os, men de kan ikke erstatte relationer, der er blevet bygget op over tid. Når jeg er tilbage i JHB i december jeg tror, jeg vil komme med en bemærkning af efter op.

lørdag den 12. december 2009

fredag den 4. december 2009

Bil skitse tutorial: bagfra perspektiv




I denne video tutorial vil du finde ud af, hvordan man starter en flot bil sketch i 3 / 4 bagfra, anvendes den metode, som forfatteren er en smule anderledes end hvad jeg lærte i skolen (vi brugte til at begynde altid ved at trække hjulene og bunden af bilen); faktisk begynder forfatteren ved at definere en del af den bageste volumen og nogle detaljer første til at få de rette proportioner og perspective.At Samtidig gør han trække den midterste sektion til at styre proportioner kontrol.
Resultatet er ikke så slemt til, og formålet med denne video tutorial er \ "en god bil skitse gjort frie hånd \". Den digitale brugt programmet Paint, som jeg holder meget af for realistisk virkning at trække på Tablette.

Sorce Style4Cars

fredag den 27. november 2009

Folds









Thomas Feichtner har en bred vifte af arbejde, alle med et meget lignende foldet stil. Der er nogle virkelig dejlige stykker i hans samling, men jeg ville elske at se ham udvide sin æstetiske. Men har du for at indrømme det ... Han har en klart defineret stil! ..

onsdag den 25. november 2009

Page Six

Cue-bolde på District Council

Hvis det ikke var så tragisk, ville det være helt vanvittigt morsomt. Informerede kilder i Rådet rapporterer to råd medarbejdere, John Thomassen og James O'Reily har barberet håret på hovedet og fjernet alt hår fra deres organer for at undgå afsløring af stofbrug.

John Thomassen, der er søn af Peter Thomassen, det tidligere distrikt Rådets formand og nuværende assisterende tilsynsførende, angiveligt har optaget til stofbrug efter en dopingtest var bestilt. Det er ikke klart, om de to mænd er blevet suspenderet eller fyret.

Siden arrestationen af Mike Forde og afsløringer af korruption og brug af narkotika, har District Council blevet anbragt under \ "akut tilsyn. \" Vice President Frank Spencer, som har overtaget kontrollen over District Council bestilt test af lægemidler til Rådets medarbejdere.

\ "Jeg finder hele situationen bekymrende og nedslående at høre om barbering af hoveder \" en tømrer sagde talte på betingelse af anonymitet, \ "Hvad fanden der sker på vores råd, vi er helt i mørke. \"

Hår undersøgelse til påvisning af stofmisbrug er forholdsvis nøjagtige og i de fleste tilfælde kan spore forbudte stoffer, der har været brugt op til et år.

Der er ingen opdateringer eller oplysninger om dette på råd hjemmesiden.

Spencer, som havde tilsyn den 10. august, sagde han \ "vil holde medlemskab opdateret regelmæssigt. \"

Siden udsendelse af breve, McCarron og Spencer på råd hjemmesiden, har der ikke været nogen \ "normal \" opdateringer på tilsyn.

Har en historie SEND TIPS! E-mail jmusumeci157@gmail.com

mandag den 16. november 2009

Color - Bullets.



Uden farve? Adobes online-service 'Kuler' gør farve plukningen let. Beregnet til print og web det hjælper designere med at skabe farveskemaer. \ "Uanset hvad du opretter, med Kuler kan du eksperimentere hurtigt med farveforskelle og gennemse tusindvis af temaer fra Kuler samfund. \" Så ingen grund til at være bange for colors.content ved anArchitecture

lørdag den 7. november 2009

Film fan goer et navn for sig selv

En film gal norsk buschauffør har ændret sit navn til Julius Andreas Gimli Arn MacGyver Chewbacca Highlander Elessar-Jankov.

Den mand, tidligere kendt som netop Andreas Jankov, siger, at det var den bedste måde, hvorpå han kunne tænke på at hylde hans foretrukne skærm helte.

Hr. Jankov, i Oslo, siger, at hans mest elskede film er Star Wars og Lord of the Rings, og også i tv-serien MacGyver.

Jankov sagde: \ "Jeg ønskede at skabe et navn for mig selv - bogstaveligt talt.

\ "Så jeg satte mig ned og udarbejdede en liste over alle mine foretrukne film-og tv-figurer og besluttede jeg ville navn mig efter dem.

\ "Det er en hyldest til dem for alle de timer af glæde, jeg har haft øje med dem og afspejler også den kendsgerning, at der er en del af hver enkelt af de kendetegn, som jeg gerne vil ligne.

\ "Mine venner var en smule overrasket over første og nogle af dem troede, jeg havde gået lidt gal, men efter jeg satte mig ned og forklarede dem det, de siger, de har vænnet sig til det nu. \"

torsdag den 29. oktober 2009

Franchot: Stoette finanspolitiske ansvar, Contribute to Me

Her er en morsom fundraising opsøgning fra en af statens mest liberale politikere: nuværende Comptroller og tidligere Takoma Park Delegate Peter Franchot. Franchot fortæller sin liste over modtagere, at de bør støtte finanspolitiske ansvar i Annapolis ved at give penge til sin kampagne. Det er nogle chutzpah at mene, at så-delegeret Franchot stemte for 1997 og 1998 indkomstskattesænkninger samt 2002 Thornton uddannelse spendingbill, de to årsager til statens strukturelle underskud, og derefter imod ekstraordinært møde indkaldt af guvernør O'Malley at fastsætte det.

Fra: Peter Franchot [mailto: peter@franchot.com]
Sendt: tirsdag, 15 september, 2009 1:40
Til:
Emne: At bo i vores midler


Kære,

Det er et hårdt år for vores tilstand og vores borgere. Familier, virksomheder og offentlig forvaltning kommer til udtryk med det faktum, at vi alle skal skærpe vores bælter og foretage intelligente valg.

Jeg kæmper den kamp i Annapolis. Jeg har gentagne gange stod op og talt imod uøkonomiske og hensynsløs udgifter.

I dag, mere end nogensinde har vi brug for finanspolitiske ansvar i Annapolis. Hvis du sætter pris på en uafhængig-minded finanspolitiske vagthund, der beskytter den hårdt tjente penge i Maryland's skatteydere, jeg har brug for dig til at støtte min kampagne.

STØTTE finanspolitiske ansvar i Annapolis. BIDRAGE $ 25, $ 50 eller mere for min kampagne.

Vi har lidt over to uger væk, før vores kritiske 30 september deadline, og vi har stadig behov for at hæve over $ 10.000. Jeg ved jeg kan stole på dig til at sætte os over toppen.

Jeg tror, at det finanspolitiske ansvar ikke slutter i Annapolis. Vores nation's økonomiske krise er en nøgtern påmindelse om, at alt for mange af os boede langt ud over vores midler i de seneste år .. Alt for mange folk har behandlet deres kreditkort som "gratis penge", og deres hjem egenkapital som personlig piggybanks at købe ting, impulsivt, at de virkelig ikke har brug for. Det er nødt til at stoppe.

Over de næste år, ser jeg frem til at arbejde med lovgiverne på begge sider af gangen for at forsvare lovgivningen at gøre de finansielle alfabetisering et krav til Studentereksamen. Vores børn skal lære værdien af penge, og hvordan personlige finanser arbejde, så de kan undgå de fejl, som har kostet alt for mange Marylanders deres hjem, deres opsparing og deres økonomiske sikkerhed.

Hvis du accepterer, at alle Maryland børn skal opgradere gymnasium med et solidt fundament i finansiel forståelse, jeg håber du vil støtte denne vigtige indsats gennem det næste år. Og hvis du støtte min igangværende bestræbelser i Annapolis at administrere dine penge mere fornuftigt, bedes du tilmelde mig.

STØTTE finanspolitiske ansvar i Annapolis. BIDRAGE $ 25, $ 50 eller mere for min kampagne.

Tak så meget for din tid og din støtte.

Med venlig hilsen

Comptroller Peter Franchot

torsdag den 22. oktober 2009

SotD 8-29-30-31

sang:

\ "Quick Canal \" af Atlas Sound med Laetitia Sadier fra Logos

Download Quick Kanal 07 (W_ Laetitia Sadier)

meme (hippy Welk 2):

lørdag den 17. oktober 2009

Wee Hands

Leah's indlæg fik mig til at smile. Og så gjorde dette.

Baby Chloe, Baby John & Baby Aiden

Kan du mener, de holdt hænderne på deres egne? Måske vil de blive venner i lang lang tid:)

søndag den 11. oktober 2009

Vancouver \ 's Fair - 2009 PNE

Jeg voksede op i en lille by, hvor den \ "Fall Fair \" var en stor ting, ikke blot til en by knægt som mig, men til alle de omkringliggende landmænd - klar til en tur til byen for at vise deres prisbelønnede Clydesdales, Holsteins og lad deres 4-H gården børn parade den foretrukne kalv eller pony rundt i ringen foran dommere og en anerkendende tribunen.

***

Jeg troede, det 4-Hers var bestemt maleriske i deres pressede hvide kitler, men jeg var ikke så hip, at jeg gjorde ikke \ 't nyde perusing i dynerne, kunsthåndværk, tærter, kager, høns og kaniner, for at se, om den rigtige fik blåt bånd . I dag er jeg stadig nyder husdyr lader og et kig på de mennesker, der arbejder meget hårdt for at dyrke vores mad og en eller anden måde tjene til føden. En tur til PNE er en påmindelse om en goggle-eyed unge tager i sideshoes, midtvejs og Carney liv. Jeg nok så min første tatovering på nogle fedtede bad-ass tur-operatør.

Foto courtesy of Heritage Vancouver

Tiderne har ændret sig og stadig de tilflugtssted \ 't. Den PNE byder på en hel sommer i Legeland spænding, forlystelser og forlystelsesparker. 1958 wooden roller-coaster er et af verdens \ 's øvrige klassikere for coaster afficianados. Kun et par år siden, det var en truet struktur, men pengene blev anset for at gendanne den til sin oprindelige herlighed for det \ 's halvtredsåret i 2008. Over en halv million spænding asylansøgere tage turen hvert år.

Folk går til messen for alt for nuttet Superdogs viser for natlige levende sang og dans som Celtic Legends eller pyro-musikalske spektakulære Kaboom. Så er der en liste af registrerede præstationer fra folk som Al Jarreau, Chris Isaak, En Vogue, Rick Springfield og canadiske gængerne, Chilliwack.


Mig? Jeg går også til messen for mini-donuts, den super-mopper og alle de nyeste gadgets. Men da det \ 'sa sjældne tilfælde, kan jeg endnu en gang tage i den verdensberømte hestearrangement - det RCMP \ "Musical Ride \".

mandag den 5. oktober 2009

Finde Toej og smykker Relaterede, TTAB bekraefter 2 (d) Naegtelse af \ "Tiana \"

Daffy Duck, mødes Mucky Duck. Bestyrelsen bekræftede en indsigelse til Disney's ansøgning om registrering af varemærket Tiana for forskellige beklædningsgenstande, at finde det mærke kan skabe forveksling med det samme mærke er registreret for \ "smykker, diamanter. \" De tredjepartsprodukter, registrering, dokumentation \ "overvældende \" favoriserede undersøgende Attorney Stephen Aquila's holdning til slægtskab for kvindernes kjoler, skjorter, nederdele og trøjer, på den ene side, og smykker, på den anden side. I re Disney Enterprises, Inc., Serial No 77235868 (12. august 2009) [ikke precedential].

Prinsesse Tiana
Naturligvis det faktum, at Disney's og Registrantens mærker er identiske \ "vejer tungt i forhold til sagsøgeren. \" Når tegnene er identiske, \ "er det kun nødvendigt, at der er et levedygtigt forholdet mellem de varer, for at støtte en risiko for forveksling . \ "

Bestyrelsen aftalt med Disney at der ikke er per se regel om, at tøj og smykker / diamanter er relaterede varer. Men, Disney's kjoler, skjorter, nederdele, og trøjer \ "er tilstrækkeligt relateret til Registrantens" smykker ", at forvirringen er sandsynlig. \"

Både Disney og undersøgende Attorney sendt tredjepart registreringer vedrørende spørgsmålet om slægtskab for varerne. Den undersøgende Attorney tilbudt 24 bruger-baseret registreringer, hvor identifikation af varer omfatter både tøj og smykker. Disney indførte 16 registreringer (dvs. otte tilfælde), hvor \ "registreringer, der er udstedt til forskellige enheder til lignende varemærker, det ene dækker tøj eller sko, og det andet med smykker og / eller diamanter. \"

Bestyrelsen konstateret, at i henhold In re Mucky Duck Sennep Co, 6 USPQ2d 1467 (TTAB 1988) og In re Albert Trostel & Sons. Co, 29 USPQ2d 1783 (TTAB 1993), tredjepart registreringer \ "nogle bevismæssige værdi i det omfang, de kan tjene til at antyde, at [de] varer ... er af en type, som kan udspringe af en enkelt kilde. \ "

Den fandt, at tredjeparts registrering beviser \ "overvældende grad favoriserer de undersøger advokat holdning. \" Disney's registreringer omfattede kun to sæt, der dækker kvinders tøj og smykker (i modsætning til strømper eller sko eller tøj og diamanter). Under alle omstændigheder gjorde bestyrelsen igen, at \ "bestemmelse om registrering af bl.a. mærker som varemærke undersøge advokater ikke kan kontrollere resultatet i en anden sag, der involverer forskellige mærker. \" Bestyrelsen har desuden bemærket, at kvinders tøj og smykker er komplementære. Det konkluderes derfor, at du Pont faktor af ligheden mellem de varer, der favoriserer en risiko for forveksling at finde.

De varer af parterne ville rejse gennem de samme handel kanaler (fx stormagasiner) til samme kategorier af købere, og de rummer billige elementer, der ville blive købt af almindelige forbrugere.

Endelig, Disney hævdede, at Tiana er et svagt mærke, fordi det er både et personligt navn og er en udenlandsk sigt tyder på snittet af Registrantens diamanter. Bestyrelsen var uenige, at varemærket er svag, men under alle omstændigheder bemærkes, at \ "selv svage varemærker har ret til beskyttelse, hvor forvirringen er sandsynlig. \"

Og så bekræftede bestyrelsen for afdeling 2 (d) afslag.

TTABlog kommentar: Prinsesse Tiana er hovedpersonen i den kommende Disney film, Prinsessen og Frog. Ifølge Wikipedia, \ denne film "vil markere en tilbagevenden til de traditionelle håndtegnede animationsfilm for Disney. \" Historien kredser om Tiana, en servitrice, der bor i det franske kvarter i New Orleans under Jazz Age, og en prins ved navn Naveen der er blevet forvandlet til en frø af en ond voodoo tryllekunstner kaldet Dr. Facilier.

Alvorligt, selv om, hvad synes du om dette afslag? Er du flyttet fra tredjepart registrering beviser? Tror du, at ved at bruge tredjeparts registreringer, kan man finde tøj i forbindelse med næsten alt under solen? Hvis Disney varer markedsføres i forbindelse med filmen, tror du en domstol ville finde en risiko for forveksling med Tiana mærke smykker? Reverse forvirring?

Tekst Copyright John L. Welch 2009.

søndag den 27. september 2009

Schatz Goer det Fire Straight i Knoxville

Donny Schatz indåndes Joey Saldana på skødet 35 af 40 for at vinde den 49th Annual Knoxville National er søndag aften i Knoxville, Iowa.

Det store show blev udskudt fra lørdag aften med regn. SPEED besluttet ikke at transmittere den sidste søndag aften til fordel for en gentagelse af Pinks. Set ikke forbedret. Schatz's sejr var ikke populær i Knoxville, hvor fans ikke nyder at se en chauffør dominerer. Go figure.

A-vigtigste endelige omfattede en konkurrence gul-ish brændstof stop at udvide det til 40 omgange. Der er tale om at gøre det 50 omgange næste år. Stor bestyrtelse blandt sprint bil puristiske på dette område.

Historien fra Mighty Des Moines Register HER.

torsdag den 17. september 2009

Havana Club Rom

www.dagensbuzz.dk


Hvem der dog var ferie i Cuba, for at drikke Havanaclub Rom den hele dag. At mæske sig i coctails, så natten lysner. Nuvel, der er langt til cuba, men heldigvis kan du vinde en coctail fest via Havana Clubs hjemmeside. Se den fede Reklamefilm og klik dig videre ind på Havana Clubs hjemmeside, for at se hvordan.

Retfaerdighed eady forsvarer dommer-made privatliv lov

Hr. Justice eady har offentligt forsvaret den måde, som dommerne har udviklet loven af privatlivets fred.

tirsdag den 15. september 2009

SAMARBEJDSOMRÅDE MAN FINDER smaa l PROBLEMETS INTO egne haender

SAMARBEJDSOMRÅDE MAN FINDER små l PROBLEMETS INTO egne hænder og installerer EGNE KORREKTIONSFAKTOR Skiltning

tirsdag den 8. september 2009

Tina på Amager

Tag billeder af dig selv og dine yndlingssteder på Amager. Upload dem sammen med en forklaring om hvorfor det netopp er dette sted, som et favoritsted på Amager. Det handler om ar få Amager på kortet. Amagerbanken står bag denne lille underholdende hjemmeside, og udlodder i samme åndedrag et rejsegavekort på ikke mindre end 25 tusinde kroner, til en heldig vinder.
Tina smider tøjet og.....

mandag den 7. september 2009

Hunt om for \ 'kapret fragtskib \'

Et fragtskib kan have rejst gennem Den Engelske Kanal efter at være blevet kapret af pirater, kystvagter sige.

En søgning er begyndt at finde de 15 russiske besætning på den maltesiske-flagede Arktiske Hav, som rapporter sige blev overfaldet af flykaprere i Østersøen.

Britiske myndigheder har taget kontakt, før den trådte strædet Dover, men de russiske flåde fortalte ITAR-Tass agentur det var nu på udkig efter det skib.

Sø-og kystvagt sagde, at situationen var "bizarre".

Talsmand Mark Clark sagde: "Hvem skulle tro at et kapret skib kunne passere gennem en af de mest overvåges og koncentreret farvande i verden

"Det forekommer mærkeligt at tænke på, at et skib, der var blevet kapret var passerer langs kanalen sammen med skibe, der transporterer dag-trippers at gå over til Calais for dagen."

\ 'Ekstremt nysgerrig \'

Flykaprere kan have været tvang skibet \ 's besætning, når de gøres radio kontakt med kystvagter i Dover den 28. juli, MCA frygt.

Rapporter siger svenske myndigheder fik at vide af det finske rederi driver 3988-ton skib, at det blev overfaldet af op til 10 væbnede mænd, der hævder at være anti-narkotika politiet, da det sejlede gennem Østersøen på den 24 juli.

"Det kan godt være, at et besætningsmedlem havde en pistol sat sit hoved"


Mark ClarkMaritime og kystvagt

De ubudne gæster tilsyneladende forladt skib - som transporterer ca £ 1m værd af opskåret træ fra Finland til Algeriet - 12 timer senere på en oppustelige båd efter skader Arktiske Hav \ 's kommunikationsudstyr.

Men den 3. august, Interpol fortalt Dover kystvagt, at besætningen var blevet kapret i Østersøen og spurgte britiske myndigheder til at være opmærksom som fartøjet passeret gennem kanalen.

Ved derefter skibet allerede havde forladt strædet Dover og blev sidst registreres ud for Brest, det nordlige Frankrig, lige før 0130 BST den 30. juli.

Det MCA sagde, at det blev fortalt fartøjet havde tilsyneladende blevet plettet derefter ved en portugisisk kystvagtsnetværk fly men dets nuværende placering var ukendt.

Hr. Clark sagde den person om bord hvem kystvagter havde talt med havde fortalt dem skibet skulle ankomme i Bejaia, det nordlige Algeriet, den 4. august på 2300 BST.

Han tilføjede: "Der er ingen kystvagt jeg vide, hvem der kan huske noget lignende sker.

"Der gjorde \ 't synes noget mistænkeligt når kontakt blev lavet. Det kunne godt være, at et besætningsmedlem havde en pistol sat sit hoved af en flykaprer når kontakt blev gjort, men hvem ved

"Vi er meget nysgerrig efter at finde ud af, hvad der kunne være sket, at dette fartøj."

\ 'Nej forskellige \'

Verdens ledere er blevet mere og mere bekymret for pirater opererer ud for Somalia.

Men Nick Davis, der kører privat sikkerhed firma Anti-Piracy Maritime Security Solutions, fortalte BBC \ 's programmet Today, at de relativt lave værdi af lasten foreslog dette var en anden form for piratvirksomhed til at set ud for Østafrika .

Han sagde: "Piratkopiering er piratkopiering - hvis nogen \ 's ønske om at tage det pågældende fartøj, og de \' er ikke tilladt, og de bruger en speedbåd til at gå ud og få det, så er det \ 's ikke anderledes end hvad de somaliere gøre .

"Men jeg don \ 't tror de ville have opbragte at fartøjet fyres våben i luften, og truer med at dræbe besætningen.

"Selv om det er piratkopiering, det \ 's ikke lide, hvad vi ved i Somalia."

Russiske myndigheder har sagt, at de har været at vurdere situationen og Søværnets fartøjer er blevet meddelt, ifølge ITAR-Tass.

Vladimir Kochurov, vicechef for Arkhangelsk regionale administration \ 's transport departement, fortalte agentur at der var "sparsomme oplysninger" om Det Arktiske Hav.

Han tilføjede: "Sikkerhed tjenester bedrift undersøgelsen.

"I mellemtiden er den regionale administration er klar til hurtig reaktion i tilfælde af, at situationen præciseres. Vi vil yde bistand til besætningen."

tirsdag den 1. september 2009

Vindue paa Eurasien: Islamic Center i russiske Omraader Inviter Vold grund af konflikter mellem muslimer, Stavropol Residenter Say

Paul Goble

Wien, august 5 - Lederne af tre offentlige organisationer i Stavropol kray har opfordret guvernør der til at blokere for åbning af alle islamiske institutioner der lest voldelige konflikter mellem de forskellige muslimske grupper bryde ud og underminere stabilitet og fremskridt i den overvejende russiske region, der støder op til Nordkaukasus.
De grupper, herunder Stavropol Protest Udvalg, Historisk-patriotiske Club Stavropol, og Unionen af Slavisk Organizations Stavropol kray, sagde i et åbent brev offentliggjort på internettet i sidste uge, at de ikke er imod islam eller de muslimske ledere, der søger at åbne moskeer og islamiske centre der (www.vestikavkaza.ru/articles/politika/confl/6358.html).
Forfatterne til appel sagde, at de kender og respekterer Mufti Ismail-Haji Berdiyev, der leder den officielt anerkendte og "traditionelle" muslimske samfund i Karatjajevo-Tjerkessien og Stavropol kray, men de frygter, at tillade ham eller andre, som ham til at åbne en moske eller kontor i Stavropol ville invitere voldelige angreb fra hans wahhabi modstandere.
Og sådanne angreb, selv om de er i arbejde outsidere, de forfattere siger, uundgåeligt vil føre til udbredelsen af vold i Stavropol kray, hvilket gør det mindre attraktivt som et sted for investeringer udefra og dermed mindre tilbøjelige til at have den form for økonomisk og politiske udvikling i fremtiden dens beboere øjeblikket håbe på.
Til støtte for deres påstand om, at Stavropol kunne blive stedet for "en reel krig" mellem traditionel islam under Berdiyev og wahhabi ekstremister, forfatterne af brevet peger på, at "religiøse fanatikere i Nordkaukasus har dræbt ca 50Islamic religiøse ledere i seneste år. "
En af forfatterne, Igor Markelov af Stavropol Protest Udvalg, insisterede på at "Vestnik Kavkaza" at han og hans kolleger "ikke på nogen måde mod islam og ikke modsætter sig oprettelsen af et islamisk center som sådan i Stavropol." Men han og de føler, han fortsatte, at vold inden for islam, hvilket ikke er set blandt kristne, gør denne ukloge.
"Efter vores opfattelse", fortsatte han, "det ville være mere korrekt at skabe en [muslimske] Center på det område i en af disse republikker, hvor 90 procent af befolkningen bekender islam." Ellers er han fortsat, Stavropol "kan blive en sted for inter-religiøse sammenstød, "som" fjender af Rusland "håbe på.
Det betyder, at hvis muslimske ledere, dog accepteres en af dem kan fortsætte med at presse på for opførelse af islamiske centre i Stavropol, Markelov og hans kolleger forfattere sagde, at de forventede regulatoren "som garant for stabilitet" i kray at stå "fast" og forsvare befolkningens interesser i kray.
På den ene side er denne appel er lidt mere end den nyeste variant af den slags NIMBY - "Ikke i min baghave"-argumenter om, at modstandere af opførelsen af moskeer og andre muslimske institutioner i overvejende russiske byer og regioner har ansat til år For at begrænse spredning af islam.
Men på den anden, det argument, der anvendes i Stavropol kray klage sandsynligvis vil blive opfanget af russerne andetsteds, hvilket vil skabe problemer for muslimer i Den Russiske Føderation, for den russiske regering på forskellige niveauer, og for russiske og vestlige religiøse rettigheder grupper, der har forsøgt at beskytte muslimer.
Da der findes og endda intensivering af intra-islamiske vold i Kaukasus og andre steder, muslimer i Rusland sandsynligvis vil finde det vanskeligt at imødegå det argument, at enhver islamisk institution, dog "traditionelle" og ikke-voldelig dens ledere og medlemmer, måske ikke ende ved at tiltrække sig opmærksomhed fra andre radikale islamiske grupper og dermed fører til vold.
Desuden har begge denne mulighed, og sandsynligheden for, at flere russerne vil bruge dette argument er sikker på at gøre det vanskeligere for de russiske beføjelser at blive i Moskva og andre steder for at fremme "traditionelle" islam som en modvægt til radikale elementer lest russerne reagerer som de har i Stavropol.
Og fordi indsigelser som dem, der tilbydes af forfattere i Stavropol appel er udtrykkeligt eller i det mindste tilsyneladende går ind for "traditionelle" Islam, rettigheder aktivister vil finde det vanskeligere at imødegå sådanne krav, end de har mere åbent islamofobiske udtalelser typisk udbydes af modstandere af muslimske grupper.
Vejen ud af dette dødvande naturligvis ville medføre et styrket politi-beskyttelse af muslimske institutioner og ledere parate til at leve inden for lovens rammer - et overvældende flertal i Rusland såvel som andre steder - mod den voldelige minoritet. Men at gøre det vil være vanskeligt, så meget desto mere grund af de anti-muslimske holdninger i mange russiske siloviki.

mandag den 24. august 2009

Road Rage havarier og Bil erstatning

Undersøgelser har vist, at vejbanen design, dårlig vejbanen vedligeholdelse, trafikanternes adfærd og udstyr, er de fire vigtigste medvirkende faktorer for bilulykker. Men de chauffører, adfærd og handlinger er som regel den eneste årsag til et sammenstød. På trods af dette, forskning har vist, at flertallet af bilister (80%) er involveret i en trafikulykke mener den anden part har skylden. Kun 5% sagde, at de troede de var den eneste person på fejlen. Hurtigere og tidspunkt begrænsninger kan også ...

torsdag den 13. august 2009

Duke Island Park. Somerset County 2009 SUMMER CONCERT SERIES



Den part Dukker begyndte sæsonen, den 28 juni.




Lil 'Ed og Blues Imperials, direkte fra Chicago, den 12 juli.





LBE blev fotograferet samtidig tage dette billede, og syntes på side A3 af Bridgewater Courier-Nyheder den 13. juli.





Den Duprees på 19 juli, 2009




13th Annual Bayou Fest på 26 juli, 2009, JEFFERY Broussard & Kreolske cowboys



Bluegrass den 2. august 2009 med Gibson Brothers, fra upstate New York. Bemærk vandet under scenen. Somerset
County havde kraftig regn ret gennem morgenen den 2 august.

mandag den 3. august 2009

Spare penge paa dit Koekken


Det er et velkendt faktum, at køkkenet er en af de dyreste rum i dit hjem, men det er også et velkendt faktum, at dette er et af de mest benyttede rum i dit hjem, hvilket svarer til problemet med, hvordan får du og bevare køkkenet du ønsker og behov uden at sprænge banken?


Vi alle gerne spare penge på nogen måde, at vi kan, på samme måde vi alle gerne have et lejlighedskøb. Med hensyn til vores hjem, når vi spare penge vi har, at lidt ekstra kontanter til enten at gøre op et andet rum, sætte retning af en ferie eller bare generelt hjælpe til med de regninger og tro det eller ej, det er faktisk nemmere end du måske mener, at spare lidt penge, hvor køkkenet er bekymret, hvad enten det er ved at bevare energi eller vælge et godt prissat remodel. Der er altid noget, du kan gøre for at spare penge. Tag eksemplet med en remodel; dette vil koste dig et godt stykke ind i hundredvis, i nogle tilfælde endda de tusinder, ikke ligefrem spare forandring. På den anden side vil der komme et punkt, hvor det ikke kan undgås, men der er et par ting, du kan gøre for at reducere det beløb, det vil koste dig uden at fjerne enhver kvalitet i rummet. Flat Pack køkkener er et perfekt eksempel på dette.


Med en flad pack design du står tilbage med design, layout og typografi, du vælger, men du vil ikke betale ekstra for leveringen eller installation, da disse aspekter, som du kan tage vare på dig selv. Dette er en hel del lettere, end det kan lyde som du er udstyret med alle de køkken frysere og fittings du nødt samt trinvis let at følge instruktionerne. Hvis dette ikke er noget, som du føler dig tryg ved, eller du ikke synes, det er noget, du ville kunne opnå så er der altid mulighed for at få dine remodel gennemføres i etaper. For eksempel til at begynde med kan du sigte på at erstatte de gulvbelægning og lyset inventar, når dette er sorteret du kunne budget dig selv og spare op til nye kabinetter og arbejde overflader. Ved at gøre dette i etaper du ville være at få den bedste pris for hvert punkt i rummet.


En mere spids, hvor tilpasning er, at kun udskifte visse dele af rummet, for eksempel din frysere og gulvbelægning. På den måde du er omlægning og modernisering af det rum, men at spare penge i processen. Også at du ikke behøver at bruge en masse penge på de dele af rummet, at du gør opgraderingen. Du kan få grundlæggende frysere, som er et billigere alternativ til dem, du ønsker og derefter tilpasse dem. For eksempel hvis der er en særlig farve, du ønsker, at de skal du kunne købe plain træ enheder og male dem, så de passer til dine behov eller lak dem i overensstemmelse hermed. Også med din gulvet i stedet for at købe ægte trægulve hvorfor ikke vælge et billigere alternativ, der stadig ser ud til, at den reelle håndtere. Little ændringer som disse, kan ikke kun gøre en anden til dit køkken, men det kan også gøre en massiv forskel i forhold til din bank balance.


Ændre den måde, som du går om tilpasning dit køkken er et af de bedste måder, hvorpå du kan spare penge uden at give køb på det færdige udseende rummet. Det er noget, der kommer stærkt anbefales til alle, der er i den situation, der kræver et middel til at spare penge, når deres køkken er berørt. Du behøver ikke at splash kontantværdien, så næste gang ser for en god handel, og gøre en del af det selv.

Om Forfatteren

Strata køkkener leverer et komplet udvalg af flade pack køkkener, for at hjælpe dig med at opbygge din drøm køkkenet til overkommelige priser.

UK 's ' staerkeste oel 'fordoemte

En skotsk bryggeri har været mærkevarer "uansvarligt" efter lanceringen, hvad det sagde, var den britiske 's stærkeste øl.

Med en 18,2% alkohol indhold, en 330ml flaske Tokyo *, lavet af BrewDog, indeholdt seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse.

Selskabet fastholdt øl 's høj kvalitet vil bidrage til at løse landets ' s kraftige lejlighedsdrikkeri kultur.

Men Alkohol Fokus Skotland mærkevarer de Fraserburgh-baserede bryggeri 's argument "vildledt".

Brygning selskab 's nyeste produkt bruger jasmin, Tranebær, malt og amerikansk humle, og derefter gæret med en champagne gær til at gøre det høje alkoholindhold.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, som er så stærk"


Jack LawAlcohol Fokus Skotland

En flaske øl vil blive prissat på £ 9,99.

BrewDog grundlægger James Watt sagde: "Masse-markedet, industrielt-brygges pilsnerøl er så rolig og usmageligt, at du er forført til at drikke en masse af dem.

"Vi 've været udfordrende folk til at drikke mindre alkohol, og at opdrage palates af drikkenipler med progressiv håndværksrelaterede brygges øl, som har en utrolig dybde af smag, krop og karakter.

"De øl vi laver på BrewDog, herunder Tokyo *, er at give en kur til binge øl-drikker."

Men Alkohol Fokus Skotland administrerende direktør Jack lov advaret høj alkohol procent øl kan forårsage så megen skade som drikker for store mængder.

"Dette selskab er helt illusorisk, hvis de tror, at en 18,2% alkoholgrad, (vol.), øl vil hjælpe med at løse Skotland 's alkoholproblemer," siger han.

"Det er helt uansvarligt at bringe en øl, der er så stærkt på et tidspunkt, hvor Skotland står over for hidtil usete niveauer af alkoholrelaterede sundhedsproblemer og sociale skader.

"Bare én flaske af denne øl indeholder seks enheder af alkohol - det dobbelte af den anbefalede daglige grænse."

Advertising klage

En talskvinde fra det britiske Lever Trust tilføjede: "Begrebet kraftigt lejlighedsdrikkeri er at få drukket hurtigt, så vel denne øl vil hjælpe folk på deres vej"

BMA Skotland advaret en "høj procentdel" af befolkningen blev regelmæssigt drikker mere end det anbefalede beløb.

BrewDog løb ind i kontrovers nylig når drikkevareindustrien vagthund de Portman Gruppen sagde sin Speedball drikke bør trækkes tilbage fra salg indtil sin markedsføring blev ændret.

Speedballing er navnet på en kombination af heroin og kokain.

BrewDog har udarbejdet et oplag på 3000 Limited Edition flasker Tokyo *.

tirsdag den 21. juli 2009

Great Skodder!

Vores hjem er der, vi hører og tilbringer en stor del af vores tid, uden for arbejde i. Det er derfor vigtigt at holde vores hus hjemligt og dermed behovet for at installere inventar i vores hus for at skabe denne følelse af homeliness.
Skodder er en del af det tilbehør, de fleste af os vil installere for vores hjem. Ved at installere skodder, vi kan skabe dette særlige område af os, der vil adskille vores hjem fra omverdenen. Ved at have attraktive skodder, vi også føje til indretning af huset, lysere op i vores hjem.
Når det kommer til at få høj kvalitet og attraktive skodder, Larson Shutter Company er valget af mange af mine venner og I. Virksomheden tilbyder en lang række spændende, innovative, attraktive skodder af mange slags, herunder vinyl skodder, så den passer til de behov og præferencer af alle hjem ejere. Det er verdens førende online leverandør af udendørs lukkerlyd produkter. Dens tjenestepersonale er både venlig, kundeorienteret og har mange års erfaring med at rådgive kunderne om egnede skodder at komme til deres hjem. Priserne er valuta for pengene, og hvis du får skodder enten til dit hjem eller virksomhed, hvad venter du på? Kontakt Larson Shutter Company nu!

søndag den 19. juli 2009

Olympiske haab aabner NZ bordel at finansiere 2012 bud

En olympisk håb fra New Zealand har åbnet et bordel i et forsøg på at hæve kontanter i en hældning på Taekwondo herlighed i 2012.

Logan Campbell, 23, konkurrerede i Beijing i 2008, men har nu åbnet en 14-værelse "gentleman 's club", efter at han blev træt af at søge midler fra sine forældre.

New Zealand afkriminaliseret prostitution seks år siden, og bordeller er tilladt at operere med meget få restriktioner.

Men NZ Olympiske embedsmænd siger Campbell 's business venture kan regne mod ham, når de skal vælge et hold til London 2012.

"Udvælgelses tager højde for ikke bare resultater, men også atlet 's evne til at tjene som eksempel for de unge i det land," Team NZ finansiering manager John Schofield fortalt landet ' s søn Star Times avis.

Uddannelse tidsplan

Logan Campbell siger han begyndte på udkig efter alternative metoder til at øge Olympiske finansiering, når han klar over, hvor vanskeligt det var at bevise at rejse tilstrækkelige kontanter til at støtte sin uddannelse i retning af et sted i London Olympics.

"Mor var tøvende, men hun mødte piger, et par kom over til hendes hus, og hun var sød som"


Logan Campbell

Konkurrere i Beijing for et år siden, Campbell mistet en taiwansk kampfly, Sung Yu-Chi, som i sidste ende vandt en bronzemedalje.

Taler til Sunday Star-Times, Campbell bemærkede, at hans modstander var hvad der svarer til en "film star" i hans hjemland.

Hans egne omkostninger frem til Beijing i alt ca NZ $ 150.000 (£ 58.000), meget af det, som hans hårdt arbejdende forældre, Campbell bemærkes.

At tage de finansielle stamme fra hans forældre Campbell er gået i partnerskab med en Hugo Philiips, 20-årige regnskabspool opgradere, til at oprette, hvad pair insistere er en "høj klasse" escort bureau.

Han håber at tage et par år ud for at arbejde på fuld tid på den nye venture, før han vendte tilbage til uddannelse i 2011 med en NZ $ 300.000 Olympiske Kitty.

NZ Prostitution Reform Act
Bordeller lov til at operateUp til fire prostituerede kan oprette kollektive lige partnersAdvertising salg af sex legalisedBrothels kræver certifikat og registrering af courtSex arbejde underlagt normale beskæftigelse og sundheds-og sikkerhedsstandarder

"Når folk tænker på en alfons de mener om en fyr stående rundt om et gadehjørne med guld kæder," fortalte han Sunday Star-Times.

"Alfonser er mere barsk-type gutter. Jeg 'm en ejer af en escort-agentur."

Han accepterer, at hans udvalgte erhverv er forbundet med et vist omdømme.

"Mor var tøvende, men hun mødte piger, et par kom over til hendes hus, og hun var sød som. Hun realiseret de var bare almindelige mennesker at støtte deres børn og kram."

fredag den 10. juli 2009

USA er fastsat for skrappe Moskva topmoede

Præsident Barack Obama flyver til Moskva for en USA-Rusland-topmødet forventes at fokusere på våbenkontrol spørgsmål.

onsdag den 1. juli 2009

Book Club: Jim drengen

Download 01 - Aliceville lap

Download 11 - Amos'S Blues

Download 09 - Elektricitet

Download 05 - gå til Carnival

torsdag den 25. juni 2009

Psykiske Ward rygning 'hemmelige '

Forsøg på at forbyde rygning på psykiatriske afdelinger er blot køre den vane underjordiske, en undersøgelse antyder.

Den Mental Health Foundation findes kun et mindretal af fødeklinikker i England har gennemført forbuddet held.

Respondenter citerede problemer såsom sikkerhed, den voksende "hemmelige rygning" og personale utilfredshed med en politimyndighed.

Men regeringen 's mental sundhed zar sagde, at han havde besøgt mange trusts, hvor et forbud havde været problemfrit gennemført.

"Personale synes at være i den vanskelige situation af enten risikere at bryde loven ved at vende det blinde øje, eller at nægte en patient ret til at ryge helt"


Simon Lawton-SmithMental Health Foundation

Ca. 85% af 109 adspurgte i undersøgelsen sagde, at forbuddet, som trådte i kraft i juli 2008, ikke var blevet gennemført effektivt.

Mange sagde patienter havde truffet for at ryge i hemmelighed, med personalet føler behov for at vende det blinde øje, især når patienterne var meget syg.

Et andet problem, som de adspurgte var, at mange enheder ikke har sikker udendørs rum, hvor patienter kan ryge.

Dræn på ressourcer

Selv hvis et sådant rum eksisteret, respondenterne rapporterede, at behovet for at eskortere patienter uden at ryge var en stor belastning af personale, tid og ressourcer.

Mange respondenter også sagde, at de var ubehagelig med deres håndhævelse rolle - især hvor patienterne havde ingen mulighed for at ryge udenfor.

Nogle medarbejdere rapporteret følelse mere som politiet end sygeplejersker, og andre sagde, at patienter havde reageret aggressivt når du bliver bedt om at stoppe med at ryge.

Mange ansatte også bekymring med hensyn til mulig brand risici, som skjult rygning og bortskaffelse af cigaret Butts.

Rapport forfatter Simon Lawton-Smith sagde, at forbuddet var berettiget af helbredsmæssige grunde, men håndhævelsen var plaget af omfattende praktiske vanskeligheder.

Han sagde: "Når adgang til en ekstern pladsen er begrænset eller utilgængelig, personale synes at være i den vanskelige situation af enten risikere at bryde loven ved at vende det blinde øje, eller at nægte en patient ret til at ryge helt."

I rapporten konstateres, at udbredt personale og patient høring var nøglen til succes i de enheder, der havde gennemført et forbud effektivt.

Tilbyde rygestop støtte såsom nikotinplastre og var også vigtig.

Rapporten opfordrer Department of Health at foretage en formel betragtning af følgerne af rygning forbud.

Øge angst

Vicki Nash på den mentale sundhed velgørenhed Mind, sagde: "tvinger folk til at holde op med at ryge brat om adgang til hospitalet, når de allerede er sandsynligvis være nødstedte er uhensigtsmæssigt og vil kunne forstærke angst.

"Mennesker med mentale sundhedsproblemer er dobbelt så stor risiko for at ryge end den brede offentlighed, så det 's afgørende, at tillid er rustet til at løse dette og kan enten støtte patienterne til at afslutte, eller ressource mulighed for at ryge udenfor."

Louis Appleby, National Director for Mental Health, sagde anden forskning har vist, at selv om gennemførelsen af det forbud mod rygning havde skabte udfordringer, mest trusts troede det var blevet gjort med held.

Professor Appleby sagde: "Jeg har besøgt mange trusts, der har gennemført forbuddet med ringe eller ingen vanskeligheder.

"Mental sundhed fødeklinikker er ved at blive transformeret til det bedre og vil rygeforbud er en del af dette.

"Vi mener, at den mentale sundhed personale og patienter fortjener samme sundere, røgfri miljø som resten af NHS, og der er ingen planer om at ændre politik."

mandag den 15. juni 2009

USA generelt fastsat for afghanske kommando

Den næste leder af USA's og NATO's styrker i Afghanistan, Gen Stanley McChrystal, er grund til at overtage kommandoen der.

Han overtager fra Gen David McKiernan, som blev fyret af det amerikanske forsvar sekretær efter et år, og hvis tiden faldt sammen med en stigning i vold.

Afghanske præsident Hamid Karzai fortalt Gen McChrystal prioritet vil være at begrænse civile tab.

Gen McChrystal har sagt hans målestok for effektivitet ville være "antallet af afghanere beskyttet mod vold".

'Praktiske foranstaltninger '

Gen McChrystal er et fire-stjernet general-og tidligere særlige kræfter luftfartøjschefen.

Han vil kommando 56.000 amerikanske tropper og 32.000 NATO-ledede styrker i øjeblikket i landet.

Han vil også overvåge amerikanske præsident Barack Obama 's nye strategi for at øge tropper i Afghanistan, som styrker i Irak trækkes ned.

På søndag, Karzeis 's kontor sagde den afghanske regering vil "fuldt samarbejde" med "meget vigtigt mål" om at mindske civile ofre.

Gen McChrystal pantsatte "praktiske foranstaltninger til at forebygge civile tab under counterinsurgency operationer".

Spørgsmålet har været en vigtig kilde til gnidninger mellem Afghanistan og de udenlandske styrker.

Nato og USA's tropper kæmper for at indeholde Taliban oprør i landet.

I sidste uge, Gen McChrystal fortalte BBC Radio 4 's programmet Today at counter-oprør var nede.

"Når vi er i position, en af de ting, vi 'll gøre, er at gennemgå alle vores regler for operationer og alle instruktioner til vores enheder, med vægt, at vi kæmper for befolkningen.

"Det indebærer, at beskytte dem både fra fjenden og fra utilsigtede konsekvenser af vores drift, fordi vi ved, at selv om en operation kan gennemføres til den rigtige grund, hvis den har negative konsekvenser det kan have negative konsekvenser for alle."

Blandt de 400 ledende medarbejdere Gen McChrystal vil med ham til Afghanistan vil blive adm Gregory Smith, der har fået tildelt til at forbedre kommunikation indsats.

søndag den 14. juni 2009

Pakistan tribesmen kamp Taliban

Hundredvis af tribesmen fortsætter en offensiv mod Taleban-militante i det nordvestlige Pakistan for tredje dag, aflivningstidspunktet 11 oprørere, embedsmænd siger.

De angreb kommer efter bombningen af en moske på fredag, der dræbte 38 mennesker i Hayagai Sharki landsby i Øvre Dir distriktet.

Beboerne har skylden bombningen den Taliban gemmer sig i området.

Naboindlæg Swat-dalen har været skueplads for hårde kampe mellem pakistansk militær og Taliban militante.

Øvre Dir har også været skueplads for sporadiske sammenstød mellem de to.

'Seje kamp '

Næsten 400 tribesmen angrebet fem landsbyer i Dhok Darra område lokalt menes at være militante højborge, Associated Press nyhedsbureau citerede Atif-ur-Rehman, distriktet koordinering officer, som siger.

Borgerne 'militsen har besat tre af de landsbyer siden lørdag og forsøgte at skubbe Taliban ud af to andre på søndag, siger han.

Omkring 20 huse af lokale tribesmen mistænkes for husly Taliban-krigere blev ødelagt, er den officielle sagt.

"Det er noget meget positivt, at tribesmen står over for militante. Det vil modvirke miscreants," Mr Rehman sagde.

Mindst 11 militante var blevet dræbt af søndag eftermiddag, AP citerede distrikt politimesteren Ejaz Ahmad som siger.

Han sagde, omkring 200 militante var at skabe en hård kamp, men var omgivet af landsbyboere.

Regeringen har opfordret de lokale borgere til at oprette militser, der er kendt som lashkars, til at bekæmpe Taleban i området grænser op til Afghanistan, hvor al-Qaeda og Taleban er kendt for at have hideouts.

Der har været bred offentlig støtte til hæren 's offensiv mod Taleban i Swat-dalen, herunder fra oppositionspartierne, medier, og selv nogle religiøse ledere, korrespondenter sige.

Den offentlige mening synes at have generelt flyttet mod Swat Taliban, da de brød en fredsaftale tidligere på året.

Eskalerende vold

Fredag 's bombe eksplosion i en moské i løbet af fredag bønner dræbt mindst 38 mennesker og sårede mange flere.

Politiet siger en selvmordsbombemand detonated sprængstoffer på moskéen i Hayagai Sharki landsby, ca 15km fra byen Øvre Dir.

Der har ikke været nogen anprisning af ansvaret for hoejovnskoks, men nordvest regionen som helhed har oplevet en række selvmordsangreb i tilknytning til Taliban-oprør.

I marts, omkring 50 mennesker døde i en selvmordsbombe angreb på en moske i nærheden Jamrud på Khyber Pass vej til Afghanistan.

Der er frygt for en militant modrevolte som reaktion på hæren 's militær kampagne i Swat, analytikere siger.

I de seneste dage hæren har fanget en række militante højborge som det fortsætter sin offensiv.

Mere end to millioner mennesker er blevet fordrevet af kampene i de tilgrænsende Swat-dalen.

lørdag den 6. juni 2009

Heroes and Gay nazisterne

Heroes and Gay nazisterne er en tysk dokumentarfilm af Rosa von Praunheim, som ser på homoseksuelle mænd med hard core højrefløj synspunkter. Del.
Del to. Del tre. Del fire. Del fem. Del seks. Del syv. Del otte.

mandag den 1. juni 2009

Suu Kyi "vil vidne 'under retssagen

Advokater for burmesiske pro-demokratiske leder Aung San Suu Kyi siger hun vil vidne i retten i denne uge.

Ms Suu Kyi er på anklagebænken i Rangoon for at overtræde vilkårene for hendes husarrest efter en amerikansk mand svømmede til hendes hjem.

De advokater sagde, at de havde bedt de burmesiske myndigheder om tilladelse til at opfylde Ms Suu Kyi for at drøfte hendes forsvar, men var stadig venter på et svar.

Ms Suu Kyi har påberåbt sig ikke skyldig, men er generelt forventes at blive dømt på den stærkt kritiserede rettergang.

Nyan Win, fru Suu Kyi 's advokat, sagde anklagemyndigheden havde aflyst de resterende vidner, så hans klient ville blive indkaldt til at vidne om tirsdag.

"Vi har aldrig haft en chance for at holde tilstrækkelig drøftelser med Daw Aung San Suu Kyi," Japan 's Kyodo nyhedsbureau citerede ham for at have sagt.

"Vi har brug for private drøftelser med vores kunde inden forsvare hende ved retten på tirsdag."

Nyan Win sagde, at han var "helt sikkert", at myndighederne forsøgte at haste gennem retssagen, og at det "kunne være, de allerede har skrevet dommen".

Diplomater og nogle burmesiske journalister, der arbejder for både nationale og internationale medier, der forventes at være i stand til at deltage i retten på tirsdag.

En diplomat fortalte Reuters nyhedsbureau de havde fået besked på at være i fængsel i 0730 (0230 GMT).

Ms Suu Kyi står over for en yderligere tre til fem år "fængsel, hvis han findes skyldig i gebyrer.

Asean 'bekymring '

Ms Suu Kyi blev taget til Insein maksimal sikkerhed fængsel i Burma den 14. maj efter en amerikansk mand, John Yettaw, blev anholdt, da han svømmede væk fra den sammensatte, hvor hun har tilbragt størstedelen af de seneste 19 år i husarrest.

Inside Burma 's Insein fængsel

Profil: Aung San Suu Kyi

Hr. Yettaw, som også er på anklagebænken, opholdt sig i huset i to dage, før du forsøger at svømme tilbage.

Han er rapporteret at have fortalt den ret, han havde en drøm Ms Suu Kyi ville blive myrdet, og han ønskede at advare hende.

Ms Suu Kyi 's advokater siger hr. Yettaw ankom uindbuden men fik lov til at bo som han ikke var egnet til at svømme tilbage, og at fru Suu Kyi ikke brød hensyn til hendes tilbageholdelse.

Men det regerende generaler sige hændelsen var et stunt til formål at gøre forlegen regeringen.

Mange iagttagere ser afgifter som et påskud for at sikre Ms Suu Kyi er i fængsel under valget berammet til næste år.

Anholdelse har vakt international fordømmelse, med de europæiske ministre opfordrer til Ms Suu Kyi 's omgående løsladelse.

Mandag, Sammenslutningen af Stater i Sydøstasien (ASEAN) udtrykte "alvorlig bekymring" over situationen, en sjælden flytte fra den gruppe, der normalt opholder sig ud af medlemsstaterne 'indenlandske anliggender.

Burma vredt afvist gruppen 's erklæring om, at det var forkert, og "ikke i overensstemmelse med ASEAN praksis" og beskyldte Thailand, nuværende formand for Sammenslutningen af Stater i Sydøstasien (ASEAN), for at gribe ind i Burma ' s interne anliggender .

mandag den 18. maj 2009

Netanyahu at opfylde Obama i USA

Israelske premierminister Benjamin Netanyahu skyldes i Det Hvide Hus for hans første møde med den amerikanske præsident Barack Obama.

De to ledere vil diskutere en række mellemøstlige spørgsmål, herunder den israelsk-palæstinensiske konflikt og Iran 's atomare ambitioner.

Israelske forsvarsminister Ehud Barak har antydet, at hr. Netanyahu kan være klar til at støtte en fredsproces, der fører til en uafhængig palæstinensisk stat.

Men PM Netanyahu 's talsmand sagde Iran vil toppen hans dagsorden for forhandlingerne.

"Som tingene er planlagt, hr. Netanyahu vil fokusere på motivet af et nukleart Iran," hans nationale sikkerhedsrådgiver, Uzi Arad, blev citeret for at sige fra nyhedsbureauet Reuter.

"Statsministeren vil eftertrykkeligt understrege det element af hastende karakter," sagde hr. Arad.

Israel mener, at et atombevæbnet Iran var en trussel mod dens eksistens.

De Obama administration, i mellemtiden, er at forsøge at fremme dialogen med både Iran og Syrien, og amerikanske embedsmænd har gentaget deres støtte til en to-stats-stats-løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Forskellige tilgange

På søndag, Ehud Barak fortalte israelske TV en palæstinensisk fredsaftale kunne ramte inden for tre år.

"Araberne siger " to stater, "[og] I don 't se en grund til, at Netanyahu vil ikke sige, at ved udgangen af en overenskomst ... vil der være to folk, der lever side om side i fred og gensidig respekt, "sagde han.

Hr. Netanyahu har hidtil været uvillig til at tilslutte sig en to-stats-løsning, siger kun han ønsker en "ny tilgang".

En to-stats-løsning baseret på independentPalestinian statehoodis et mål stærkt støttet af USA og de vigtigste arabiske nationer.

Selv om Israel 's langvarige forhold til USA er fortsat stærk, analytikere siger hr. Netanyahu er sandsynligt at finde sig selv under pres fra den amerikanske præsident.

mandag den 11. maj 2009

Baby optegnelser tyveri gnister undersoegelsesbefoejelse

En undersøgelse er i gang efter de registre med spædbørn født i Aberdeen Moderskabsydelse Hospital blev afleveret efter tilsyneladende bliver stjålet.

Breve er blevet sendt til 175 forældre efter optegnelser spædbørn født mellem 2001 og 2008 blev givet til NHS Grampian.

De dokumenter, syntes at have været stjålet under bortskaffelse proces.

De fleste forældre er fra den nordøstlige del af landet, med andre fra Lanarkshire, Shetland, Orkney, Tayside og Ayrshire og Arran.

De bøger blev udleveret til sundhed bord anonymt af et medlem af offentligheden.

"Ethvert brud på sikkerheden er taget meget alvorligt og breve er blevet sendt til alle 175 forældre at advare dem til tyveri og undskylde for overtrædelse"
NHS Grampian

Oplysningerne indeholdt detaljer om mødre 'navn, dato for kejsersnit, tidspunktet for beslutningen om at foretage den sektion, og tidspunkt for fødslen.

De data, der blev brugt for en revision i arbejdskraft Ward, designet til at se, om der var forsinkelser for mødre, når der er truffet beslutning om at udføre en sektion.

En intern undersøgelse blev iværksat, og Grampian Police have været anmeldt.

En NHS Grampian talsmand sagde: "De omstændigheder af tabet er fuldt undersøgt af NHS Grampian men det kan være umuligt at finde ud af, præcis hvad der skete.

"Ikke desto mindre ethvert brud på sikkerheden er taget meget alvorligt og breve er blevet sendt til alle 175 forældre at advare dem til tyveri og undskylde for overtrædelse.

"Forældrene er hovedsagelig bosat i den nordøstlige del af landet, men 13 er fra Shetland, Orkney, Tayside. Ayrshire og Arran, og Lanarkshire."

Talsmand tilføjede: "Der er blevet udstedt til personale styrke eksisterende data sikkerhedspolitikker."

I april, en bærbar computer der indeholder personlige oplysninger om næsten 1.400 patienter er blevet stjålet fra Aberdeen Royal skadestue.

NHS Grampian sagde, at det var taget fra en aflåst kontor skab i det gastro-intestinale område.

Den indeholdt oplysninger om 1.392 patienter, herunder navne og adresser, datoer for fødsel, og kodede kliniske oplysninger.

De data, der blev sagt at være dobbelt beskyttet med adgangskode.

Har du været påvirket af Aberdeen Moderskabsydelse Hospital baby optegnelser hændelse Kontakt BBC Scotland nyheder hjemmeside ved at klikke her naervaerende sende en e-mail, eller indsætte newsonlinescotland@bbc.co.uk i en e-mail.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

Karaoke Party

Karaoke part. En web-baseret karaoke spil, som lader dig vælge en sang, synge den med opbakning instrumental og vokal, spor, uanset om du 're synger den rigtige tone på det rigtige tidspunkt, og giver dig, hvis du gør.
Kræver registrering for en gratis konto, som kan opgraderes til "stjerne" status. Den første dag, du tilmelder dig, har du adgang til alle de sange, men efter at de låse op, og du har brug for "star"-status for at få adgang til nogle af dem. Selv om mange af deres mest populære sange er låst, der 's stadig masser af gratis sange at synge.

tirsdag den 28. april 2009

Game plan for genetablering oe 's urfuglen numre

For Miljøbevarelse løslade ni urfuglen i naturen i et forsøg på at genindføre de fugle, der Arran.

søndag den 26. april 2009

Livet paa en anden verden

"Alt begynder med komplekse cladograms Jeg kradseri ned på store ark papir. Før nogen billeder, disse familie træer tjene som 'backbone ' af projektet giver mig mulighed for at udvikle relationerne mellem de forskellige dyr og får idéer fra hinanden. " Velkommen til det smukke ikke-verden af Snaiad. Indbyggere omfatte Titanoformes, Cardiocetes, Sprogophidians, og Blumbomeniforms. Der er også kort og en tidslinje. Fantastic spekulative zoologi fra Nemo Ramjet.

fredag den 17. april 2009

Sydlige kyster-6x5-$ 50

$ 8 s / h
at købe øjeblikkeligt klikke på "Køb nu " knappen nedenfor for at betale med PayPal eller kreditkort. eller være den første til at kontakte mig med titlen i emnefeltet


søndag den 12. april 2009

Lights Out!




Earth Hour 2009 - Tilmeld dig Earth Hour!

I aften på 8:30 lokal tid ... hvor nogensinde du ..... er Earth Hour, hvor millioner af mennesker rundt om i verden vil være at slukke deres lys i en time. Global opvarmning er, og vil i stigende grad i fremtiden påvirke os alle. Denne aften mennesker har mulighed for at bruge deres lyskontakt som deres stemme - Slukning dit lys er en stemme for Jorden, eller forlader dem er en stemme for den globale opvarmning.

Hvad kunne være lettere end at dreje dit lys? Brug tid til en blid candlelit times ro og slappe af og dase i det blide lys, spille nogle spil med børnene, spise et særligt måltid i stearinlysets .... mulighederne er uendelige. Eller hvis din træt ud som mig ... have en lur, måske endda en meget tidlig nat!

Jeg må indrømme, at selv med lysene ud i vores hus er det aldrig rigtigt helt mørkt. Der er så meget lys forurening i og omkring byer nu og det betyder reelt mørke, mørke er svært at finde. Jeg kan huske, da jeg besøgte mine forældre for nogle år siden i landet og behov badeværelset i det midt om natten ... blev det mørkt! Den eneste måde jeg kunne finde lyskontakt skulle først finde en væg og derefter arbejde min vej rundt i lokalet fumbling langs væggen, før jeg kom til kontakten. Det var mørkt! Jeg svingede min hånd foran mit ansigt for at se, om jeg kunne se det, og absolut intet .... Jeg kunne mærke den lille bevægelse af luften som en dybgang på mit ansigt, men min hånd var helt usynlig. Men tro mig de fleste steder er bare ikke så mørkt nu selv med lysene ud.

Så tænke på denne lille planet vi er alle passagerer på og skifte dem, lyser ud i aften! Vi er nødt til at indse, at efter os vores børn og børnebørn er nødt til at lide under følgerne af vores handlinger med ekstreme slags vejr, oversvømmelser som isen hætter smelte, beskære fiaskoer ... behøver jeg tage på? Der er ingen mening i os personligt pleje og omsorg for vores unge og derefter påtvinges dem en forgiftet Challis, hvilket er, hvad vi gør nu.

Bliv hørt og drej DISSE Lys på 8:30! Træffe nogle foranstaltninger, og lad os se det i øjnene ... det vil ikke skade eller koste dig noget, nemlig det vil spare dig penge .. en timer lyser energiomkostninger!

WWF presser verden til AFSTEMNING Jorden og nå målet på 1 mia stemmer, der vil blive præsenteret på verdens ledere på den globale klimakonference i København 2009.

Konferencen vil bestemme officielle statslige politikker i at gribe ind mod den globale opvarmning og skal erstatte Kyoto-protokollen. Dette er en chance for mennesker fra hele verden for at blive hørt!

Så gå ikke glip ud, tilføje din stemme og gøre det tæller!

Technorati Mærkater: jord time 2009

fredag den 3. april 2009

Churchill plagiat undersoegelse klappen side af Poshard historie?

Husk når forsvarere af SIU's Glenn Poshard klagede over den måde, hvorpå Poshard's plagiat kom for dagens lys?
Spol frem til marts 2009 og se, hvordan Ward Churchill, en politisk problematisk plagiarist, behandles:

Og netop fordi den forseelse undersøgelse [af Churchill] voksede ud af Firestorm over essay - som CU senere fast besluttet på at blive beskyttet ytringsfriheden - ikke ensbetydende med universitetets kunne se bort fra de oplysninger, som den fik ca Churchill's legat, [Michael ] Carrigan vidnet.

Som IPBiz bemærket i Poshard sagen, plagiat er plagiat, og kan blive evalueret uafhængigt af motiver af exposer af plagiat.

Et andet problem med Poshard undersøgelse [at udvalget undersøge hans plagiat kan have været forudindtaget] viser også op i Churchill spørgsmål:

I endnu et tegn bedømmelseskomitéens giver alvorligt overveje Churchill påstande, en nævning spurgte Rosse, hvis han nogensinde overvejes at tildele en anden end CU loven professor Marianne Wesson - som Churchill anklaget for partiskhed - at lede undersøgelsesfunktionen udvalg. Spørgsmål fra jurymedlemmer gennemgås af advokater i sagen, og derefter forelagt vidnet af dommeren.

Rosse sagde han ikke kunne huske.

[Kursiv tekst er fra en artikel af John Aguilar titlen Regent: ytringsfriheden ikke modbevise Churchill forseelse.]

torsdag den 26. marts 2009

fredag den 13. marts 2009

fredag den 6. marts 2009

St�rrelse betyder faktisk noget

 Jeg har læst en fascinerende kolonne i gårsdagens Fond du Lac Reporter , med titlen:" Hvorfor har gårde vokset så store? " Det var tilsyneladende skrevet som svar på et tidligere kolonne taler om et stort, 7000-ko mejeri, der foreslås i nærheden Ripon, Wis.

Uanset hvilken side af det politiske hegn du er på om store, mellemstore mellemstore eller små mejerier, følgende numre er meget interessant - kredit til Bob Panzer af Badgerland Finansielle for nedenfor info:

Ifølge University of Minnesota, det tager et gennemsnit på $ 74.804 om året til at støtte den gennemsnitlige bedrift familie. Undersøgelsen involverede 850 bedrifter i Minnesota og den gennemsnitlige familie størrelse var 3,5 folk.

At generere en fortjeneste på dette beløb, U af M kigget på bedriften overskud og bestemmes:


  • Det ville tage 948 oksekød køer til at producere et overskud forpligtes til at sørge for den gennemsnitlige familie.

  • Ialt 10.717 hogs rejst fra fravænning til slut vil være behov for at tjene det beløb, der kræves for at indføre den gennemsnitlige bedrift familie.

  • Den gennemsnitlige bedrift familie skulle mælk 127 malkekøer. (U af M forskning bestemmes den gennemsnitlige malkeko - i løbet af de seneste fem år - har givet et overskud på næsten $ 600 om året. For nogle år, den fortjeneste var langt lavere, og nogle år højere, men i gennemsnit på det magiske tal for rentabiliteten er tilsyneladende 127 køer).
Jeg ved, hvad du tænker. Hvorfor skulle jeg bekymre sig om størrelsen af bedrifter? Nuvel, fordi den mælk, der går ind i osten, som vi alle elsker så meget kommer fra statens landbrug med malkekvæg.

Og fordi statens traditionelle gårde, som jeg voksede op på, hvor vores forældre rejst et par køer, et par hogs og nogle stude, og gedekid ligesom jeg voksede op baling hø, gør pligter og generallly opholder sig ud af problemer med � � "er ikke længere en mulighed for at støtte en familie i de tider, hvor vi bor.

Derfor er jeg fortsætte med at være sådan en stor fortaler for statens værdiforøgede mejeriindustri og vores speciale og Artisan oste. Da mange af disse produkter - hvad enten det er Sassy Cow creamery flaske mælk eller Marieke Gouda eller Geder Supreme ged yoghurt - kommer fra gennemsnitlig bedriftsstørrelse familier forsøger at leve malkning dyr og producerer et produkt fra mælk, der kommer fra deres bedrift.

uanset størrelsen på gården, er det kvaliteten af produktet, der tæller mest for mig, og Wisconsin gør nogle af de bedste værdiforøgede mejeriprodukter på markedet i dag. Der er plads til store, mellemstore og små landbrug, og vi har fået den lykkelige køer for at bevise det.

onsdag den 25. februar 2009

* Nu * Har du fundet hvad du s�ger efter ?

Kun 325 dage indtil Broadway's Hilton Theater vært for det første eksempel på Spider-Man: Turn Off the Dark , en $ 40 mio musikalske instrueret af Juliet Taymor med musik og lyrics af Bono og The Edge fra U2. Investorerne håber, at det vil klare bedre end en anden big-budget papirmasse tilpasning.

tirsdag den 17. februar 2009

Hvis du ser Amor, slag, at lidt punk for mig, vil ya

valentinsdag sucks . Når du lærer at overleve det alene, tælle dine velsignelser at mindst du ikke er på dårlig dato gerne Lynn. Hey, når du har cheered lidt op,
hvorfor ikke sende en kort til en særlig nogen og måske tilføje nogle slik hjerter til mix. Så igen, bare boykotte hele damn ting kan være bedste id endnu .

fredag den 13. februar 2009

15.104

Braddock, Pennsylvania er blevet klassificeret som en "nødstedte kommune." Dette kan være en underdrivelse: Fra et højt niveau på omkring 20.000, dets befolkning er svundet ind til under 3000, mange af de mennesker arbejdsløse. Braddock's er et landskab, så dystre ( "en blanding af opbragte-up storefronts, huse i fremskredne stadier af sammenbrud og ledige partier"), at det var udvalgt til at tjene som baggrund for filmen tilpasning af Cormac McCarthy's post-apokalyptiske roman, vejen. Dens borgmester, John Fetterman, mener Braddock � � OAS laboratorium for at finde løsninger på alle disse maladies begynder at banke på døren for enhver community.� �
Fetterman - en Harvard grad, og ikke-hjemmehørende, som blev borgmester i 2005 - håber at trække nye beboere med løfter om billig fast ejendom, og til dette formål har etableret en salgsfremmende websted (NYT: "... hvis du kan ringe til billeder af bygninger ødelagt af forsømmelse og vandaler en form for markedsføring ").



Direkte links til disse, hvis de falder ud af NYT artiklen (både åben med reklamer):



kort video version af de vigtigste historie med meget ekstra info



Fetterman på CNBC indlægget hans byens tilfældet for stimulus penge

onsdag den 4. februar 2009

Knighthood For A fortjener Capuchin

Mens nogle m?e tror ham en forr?eri, andre se folkemusik helten. De gode folk i St. Paul, Minnesota? They're gonna ridder ham i aften.
Whiplash den Cowboy Abe er blevet underholdende de rodeo s? med et bel??a href="http://www.metro.co.uk/news/article.html?in_article_id=61140&in_page_id=34"> 150 datoer et ? over 15 ?. Han er en "gammelt gang cowboy ... (hvis) riding dygtighed er ubestridt, " formodentlig af andre aber riding f?hunde og Border Collier.



Aften, p?a href="http://www.xcelenergycenter.com/events/detail.jsp?EVENT_ID=650"> verdens h?este Rodeo i The St. Paul Vinter Carnival, Whiplash bliver h?et den m? en hund-ridning abe burde.

mandag den 19. januar 2009

Palm ringer

Husk Palm? I 1990'erne skabte de en industri og spiste Apples frokost n?deres mindre, nimbler Palm Pilot 1000 gjorde PDA h? og bl?e den MessagePad v? I dag er de afsl?e Pre , en telefon, der k? deres nye " WebOS " og sigter lige p?Phone's svagheder. Med en af fyrene bag iMac og iPod k? showet , kan de slippe af sted med det igen?

onsdag den 14. januar 2009

så her er ...

flyvende

På mandag vil jeg forlader New Jersey og starter et nyt kapitel af mit liv i Chicago. Jeg vil være at gå til Graduate School der for biomedicinsk visualisering (som er en smart måde at sige "medicinsk illustration", som er, y'know, tegning nyrer og kram). Jeg vil være at ophøre med mit daglige foto aktiviteter. Du vil dog stadig være i stand til at finde mig på Snapshot Optimismen , lejlighedsvis Photoblog, at jeg vil være at holde op, samt JosyDoodle , hvor jeg vil vise min nyre tegninger og kram.

Jeg er tilbøjelig til at entusiastisk at starte projekter, efterfulgt af entusiastisk glemme om dem to eller seks uger senere. Men her, jeg ønskede at bevise, at jeg kan holde bolden op på noget (det var ikke umiddelbart afgørende for mit liv, såsom arbejde eller skole). Med undtagelse af et par korte ud -i-byen udflugter, som jeg har sendt hver eneste dag siden den 14. december 2006 - som også i dag, gør de i alt 606 stillinger på MCDP og 475 her på OTDP (som først begyndte 4/30/07). Jeg har elsket det, har jeg hadede det, jeg har været stærkt involveret i, og jeg har passet mindre, men Jeg gjorde det . Jeg tror, jeg har udført, hvad jeg satte sig for at gøre her, og jeg kan kun håbe, du har nydt turen og måske endda lært noget om Monmouth County, NJ.:)

I morgen bliver min sidste (og 607th/476th) post.

I'll miss disse blogs .

lørdag den 3. januar 2009

2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

Den Lean Arbejdsstyrke - Anvendelse Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

 Den Lean Arbejdsstyrke - At anvende Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management
Denne hvidbog viser, hvordan anvendelsen af Lean principper til din arbejdsstyrke kan aktivere dit firma for at tilpasse labor ressourcer med efterspørgslen. Dette dokument behandler også nogle diagnostiske spørgsmål for at afgøre, om disse situationer er til stede i dit miljø. Hent det gratis.




første ses på:
2009: Anvendelse af Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

Udgiver: Kronos
 Den Lean Arbejdsstyrke - At anvende Lean Principper for større Arbejdsstyrke Management

industriel, fremstillingsmæssig, arbejdsstyrke forvaltning